παιδια τα πρωιναδικα ειναι γκριζα πορνοδιαφημηση..
εμμεσα σερβιρουν μπουτια δηθεν ανοιχτα ποδαρακια και κοιταγμα .. αχ και δεν προσεξα.. εξπερ του ειδους η σκορδα.. ελεος τι δειχνει.. μετα η μενεγακη.εγω βλεπω δρυμουση ,κατα τις 4 και 30 που γυριζω , και η καμερες στραμ στα μπουτια των κοριτσιων.
την βρισκουν ,να το παιζουν επιδειξιες η οχι δεν ξερω. να τραβανε βλεμματα ωστε αν βρεθουν σε καποιο καλο χωρο να κανουν την καλυμμενη βιζιτα. και συμεχεια.. που ξερεις που θα βγει. εδω πμως και η μενεγακη τοσα χρονια στο φακο κοντευω να μαθω τη συλλογη της στα βρακακια. και εννοειται ξερει.. πως απλωνεται και τα δειχνει ετσι? και μετα ακουει απο το κοντρολ και κανει σχολιακια. μαλλον τις κρατα στην επικαιροτητα. εγω απο φιλους που μου εχουν μιλησει ναι την βλεπουν την πρωινη ζωνη οταν μπορουν και περνανε καλα..
και εγω επαθα νιλα με την ρουμπεση περισυ σε μια φαση και κολλησα. επιδυο ωρες μετα οτι και νακανα ειχα την φαση στο μυαλο μου. μια αθωα φαση μια σκηνη..ειδα μου αρεσε με εξιταρισε.. με τον δικο μου τοτε ,οτι και να καναμε την δημητρα ειχα στο μυαλο...
και οταν δειχνουν μοδα εσωρουχων αντρων ναι τρλαινομαι..γιατι το κρυμενο ερεθιζει πολυ πολυ. η φαντασια που σε κανει να νοιωθεις οτι ειναι οπως το θες εσυ