memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
αστικός μύθος!
οι τρανς σου;
οι ανθρωποι δεν ειναι κτηματα.....ακου "μου".... και μας το παιζεις και κριτικος οικομαρξιστης....
αστικός μύθος!
οι τρανς σου;
οι ανθρωποι δεν ειναι κτηματα.....ακου "μου".... και μας το παιζεις και κριτικος οικομαρξιστης....
Τύπε πρόσφατα φτιάξαν μία Τριήρη και τη στείλαν στο Παρίσι για δικιά τους
Σιγά και μην την κρέμασαν από τον Πύργο του Άϊφελ.
Στην έφερε ο προφέσορας ρε αμόρφωτε !Σιγά και μην την κρέμασαν από τον Πύργο του Άϊφελ.
Aπλά το θέμα είναι ότι ο σφαγέας θα φέρει παρά στον τόπο τώρα που καίγεται ο πωπός μας....Μνημείο το σπίτι του σφαγέα του Ελληνικού έθνους???? ....πάμε καλά???.Δεν υπάρχει γνήσιος Έλληνας του οποίου κάποιος πρόγονος να σκοτώθηκε,βιάστηκε ή έστω κυνηγήθηκε από Τουρκαλάδες...και εμείς το περνάμε έτσι στο "ντούκου"???.
Υ.Γ:Και μη πει κανείς πως πρέπει να σεβόμαστε ένα ιστορικό μνημείο(καθώς ο Κεμάλ είναι ιστορικό πρόσωπο),διότι αυτοί σεβάστηκαν τα δικά μας???.Η Αγία Σοφία δεν είχε γίνει τζαμί???....,άλλωστε αν την έχετε επισκεφτεί θα δείτε πως οι αγιογραφίες στους τοίχους έχουν επικαλυφτεί,οι περισσότερες,από λάσπη κ σοβά.Για να μην αναφερθώ κ στις εκκλησίες της Ίμβρου που τις χρησιμοποιούσαν ως δημόσια ουρητήρια!!!
Ρε δε κάνουμε διαφήμιση στο εξωτερικό. Είναι αυτό κατανοητό; Με τους 10000 Τούρκους που θα σώσουνAπλά το θέμα είναι ότι ο σφαγέας θα φέρει παρά στον τόπο τώρα που καίγεται ο πωπός μας....
Πόσοι κ ποιοι ρε συ από το εξωτερικό θα έρθουν να επισκεφτούν το ''μνημείο'' σπίτι του ΚεμάΛ Ατατούρκ,πλάκα μου κάνεις;;;Ρε δε κάνουμε διαφήμιση στο εξωτερικό. Είναι αυτό κατανοητό; Με τους 10000 Τούρκους που θα σώσουν
Όχι για το μνημείο της ανθελληνικότητας κάποιων τύπε, γενικάΠόσοι κ ποιοι ρε συ από το εξωτερικό θα έρθουν να επισκεφτούν το μνημείο του ΚεμάΛ Ατατούρκ,πλάκα μου κάνεις;;;
Μόνο Τούρκοι θα έρθουν.
ιδεα του μπουταρη ηταν να φερει τουρκους τουριστες για κονομα.Πόσοι κ ποιοι ρε συ από το εξωτερικό θα έρθουν να επισκεφτούν το ''μνημείο'' σπίτι του ΚεμάΛ Ατατούρκ,πλάκα μου κάνεις;;;
Μόνο Τούρκοι θα έρθουν.
Ρε συ γράφεις:''δεν κάνουμε διεφήμιση στο εξωτερικό''....γιατί να κάνουμε;Όχι για το μνημείο της ανθελληνικότητας κάποιων τύπε, γενικά
Όσο κ αν ξυνίζει η ιδέα της αναγνώρισης ως μνημείου το σπίτι ενός σφαγέα του ελληνισμού είναι κάτι αναγκαίο.ιδεα του μπουταρη ηταν να φερει τουρκους τουριστες για κονομα.
Όσο κ αν ξυνίζει η ιδέα της αναγνώρισης ως μνημείου το σπίτι ενός σφαγέα του ελληνισμού είναι κάτι αναγκαίο.
Ντάξει κ μεις όποτε μπορέσαμε κάναμε τις πουτανιές μας αλλά δεν ζητήσαμε κιόλας να αναγνωρίσουν κάτι οι Τούρκοι....εδώ βγάζουμε τα ματάκια μας όσο πάει....τελειώνει κ το θέμα με το αίγαιο όπου να'ναι....
Αναγκαίο από την απουσία cash στην ελληνική αγορά,αναγκαίο από το γεγονός ότι σε λίγο θα αρχίσουν να πουλάνε νησία λόγω χρέους....αναγκαίο από το γεγονός ότι ίσως φτάσεις να χρειαστείς την Τουρκία....Από που είναι ανγκαίο ρε μεγάλε; Αναγκαίο είναι να γίνει λειτουργία στην Άγια Σοφιά που είναι μνημείο του Παγκοσμιου Πολιτισμού λέω εγώ
Αναγκαίο από την απουσία cash στην ελληνική αγορά,αναγκαίο από το γεγονός ότι σε λίγο θα αρχίσουν να πουλάνε νησία λόγω χρέους....αναγκαίο από το γεγονός ότι ίσως φτάσεις να χρειαστείς την Τουρκία....
Δεν βλέπεις καμία αναγκαιότητα πραγματικά;;;;;
Κάτσε με μπέρδεψες.... :SΕκεί αναφερόμουν όταν έγραψα ότί δε γίνεται τουριστική διαφήμιση στο εξωτερικό. Όχι στους Τούρκους του Μπουτάρη
Κάτσε με μπέρδεψες.... :S
Εξωτερικό δεν διεφημίζεται είπες,δεν έχει πέσει διεφήμιση ούτε Τουρκία;
Γιατί άλλοι τουρίστες εκτός από τους τούρκους δεν παίζουν....
Ε πακέτο πάνε αυτά,η διεφήμιση για το ''έκτρωμα'' αποτελεί ταυτόχρονα κ διεφήμιση για διακοπές....Για διαφήμιση διακοπών, όχι για το έκτρωμα