gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Σκανδιναβικο μοντελο ξερεις τι φορολογιες θελει? Εισαι ετοιμος?
Το τι παροχες εχει ειναι το ερωτημα.
Σκανδιναβικο μοντελο ξερεις τι φορολογιες θελει? Εισαι ετοιμος?
50% για υψηλα εισοδηματα,,εννοειτεΣκανδιναβικο μοντελο ξερεις τι φορολογιες θελει? Εισαι ετοιμος?
50% για υψηλα εισοδηματα,,εννοειτε
πιο κατω?
Ψηφιζω συριζα για τους δοκιμασω και αυτουςπα να πει???τι εννοας?
δεν υπαρχει αγορα για επαγγελματιες,αυτο ειναι ο θεμαΛες και τωρα ο (εντιμος οχι φοροφυγας σαν τον αλεξ)
ελευθερος επαγγελματιας δεν εχει ετσι και αλλιως συνεταιρο την εφορια
Α δεν θα πληρωνουν οι ελευθεροι επαγγελματιες εφορια? Παλι τα ιδια?Λες και τωρα ο (εντιμος οχι φοροφυγας σαν τον αλεξ)
ελευθερος επαγγελματιας δεν εχει ετσι και αλλιως συνεταιρο την εφορια
ειναι κι αυτο μια σκεψη,,,αλλη λυση προταση υπαρχει?Ψηφιζω συριζα για τους δοκιμασω και αυτους
Α δεν θα πληρωνουν οι ελευθεροι επαγγελματιες εφορια? Παλι τα ιδια?
Κι εγω σας λεω ότι το να επιβαλλεις σκανδιναβικα μοντελα στον Ελληνα, είναι σαν να επιβάλλεις ιγκλού στην υποσαχάρια Αφρικη.
Ρε παρτε το χαμπαρι, όταν ο Ελληνας λεει "θελω σκανδιναβικο μοντελο", εννοει τι εχει να ΠΑΡΕΙ. Όχι να ΔΩΣΕΙ.Δεν ειδατε πανω τον gamiarits?¨"Ναι αλλά εχει παροχες" (σαν να τον βλεπω να τριβει τα χερια του). Εχουμε εμεις παιδεία Σκανδιναβών για να εφαρμόσουμε τετοια πραγματα? Τι θελουμε, παροχες Σουηδίας και υποχρεώσεις Ελλάδας?
Το θεμα είναι ότι ο Ελληνας θελει μονο να παιρνει και να μην δινει.
Και τα λεφτα των αλλων εχουν τελειωσει.
μην αγχώνεσαι κάποιος θα το τελειώσει το έργο του σαμαρά.Μήπως τελικα χρειαζεται οντως μια κυβερνηση Συριζα να τα ισοπεδωσει όλα...
Για μενα ναι. Στο κρατος μονο υγεια, παιδεια και αμυνα και ολα τα αλλα ιδιωτικα. Και ο ελεγχος σε ιδιωτες. Αλλα δυστυχως δεν υπαρχει τετοιο κομμα εκτος απο τον τζημερο που τα λεει αλλα κανει και αυτος τι μαλακιες του.ειναι κι αυτο μια σκεψη,,,αλλη λυση προταση υπαρχει?
Ναι ναι, πες το στους Ελληνες αυτό και θα πεταξουν από τη χαρα τους. Εσυ περιμενε οι αριστεροι να πληρωνουν με χαρα τις αγαμες μητερες. Ξυπνα ρεεεεεεεεεεεεεεΠεραστικα αλεξ. Ολοι οι δεξιοι ειστε απληστοι και φοβαστε μη σας παρουν "τα λεφτακια σας". Αν ειναι να παιρνουν οι αγαμες μητερες γενναιο επιδομα (=μειωση εκτρωσεων) ας πληρωσεις φορο 50%.
Εγω να αγχωθω? Εγω δεν θα παθω τιποτα. Οσοι παραμυθιάζονται θα παθουν.μην αγχώνεσαι κάποιος θα το τελειώσει το έργο του σαμαρά.
Αγαμες μητερες? Οι πατεραδες δεν υπαρχουν? Οπως λεμε αγαμες θυγατερες?Περαστικα αλεξ. Ολοι οι δεξιοι ειστε απληστοι και φοβαστε μη σας παρουν "τα λεφτακια σας". Αν ειναι να παιρνουν οι αγαμες μητερες γενναιο επιδομα (=μειωση εκτρωσεων) ας πληρωσεις φορο 50%.
Ναι ναι, πες το στους Ελληνες αυτό και θα πεταξουν από τη χαρα τους. Εσυ περιμενε οι αριστεροι να πληρωνουν με χαρα τις αγαμες μητερες. Ξυπνα ρεεεεεεεεεεεεεε
καλα ρε μαλ,,,α,,η ελλαδα φθινει λογω υπογενητικοτας, :SΝαι ναι, πες το στους Ελληνες αυτό και θα πεταξουν από τη χαρα τους. Εσυ περιμενε οι αριστεροι να πληρωνουν με χαρα τις αγαμες μητερες. Ξυπνα ρεεεεεεεεεεεεεε
δεν μας πειθεις αλεξ σε αυτοΕγω να αγχωθω? Εγω δεν θα παθω τιποτα. Οσοι παραμυθιάζονται θα παθουν.
Το κολπακι της απαξίωσης του συνομιλητή λογω "συμφέροντος" είναι παλιο και δεν πιανει. Εγω εκανα μια πολιτικη διαπιστωση και επελεξες να ευτελίσεις την κουβεντα.Δεν εχεις τουλαχιστον την εντιμοτητα του τραμουντανα να πεις οτι στηριζεις μια πολιτικη καθαρα απο ιδιοτελεια. Επειδη σου επιτρεπει να φοροδιαφευγεις. Ασε τους πατριωτισμους λοιπον και τις σοφιστειες για εκει που περνανε.