Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Ισχυει, πολυ φαρμακο ο πρωταθλητισμος.. κι οποιος αντέξει
Δυστυχώς έτσι είναι. :-
Στο ποδόσφαιρο να δεις τι γίνεται :S
Live fast die young!!
λενε ο κιμπο ηταν ψυχουλα κ ειχε εναν αυτιστικο γιο που τον λατρευε
απλα εβγαζε προφιλ βιαιου πιθηκα για να βγαζει λεφτα με του αγωνες
ηλια εσυ παιρνει καριολικια?
Ο καθένας γράφει την κοτσάνα του.
Ο Fedor είναι 40 χρονών... και μόνο που πήγε και στάθηκε όρθιος εκεί μέσα, πολύ είναι.
Εγώ νόμιζα ότι είχε κρεμάσει γάντια αφού εχει να παίξει 2-3 χρόνια.
Όταν είδα ότι πάλεψε λέω, δεν παίζει, στημένος θα ναι ο αγώνας.
Βίντεο παίζει;
Όλοι όσοι πανε να νικήσουν το χρόνο γελοιοποιουνται.. πολλοί μεγάλοι αθλητές έχουν πέσει στη παγιδα.. ο μεγάλος Φεντορ άργησε πολύ για το UFC
ο φεντορ επρεπε να ειχε σταματησει εδω και μια πενταετια και να τον θυμουνται ολοι νικητη
αλλα οπως ειπαν και οι προηγουμενοι ο χρονος ειναι αμειληκτος
Νομίζω κι ο Ζαμπιδης έκλεισε αγώνα; Ή που θα παίξει με κάναν άσχετο ή θα τις μαζέψει κι αυτός.
Υπάρχει ένα σωρό κόσμος γύρω από τον Φεντορ που βγάζει λεφτά από τους αγώνες του.
Από τον πρώτο μάνατζερ μέχρι και τον τελευταίο νεροκουβαλητή.
Όλοι αυτοί ασκούν τρελή πίεση πάνω του κι έχουν καταλυτικό ρόλο στις αποφάσεις του.
Πέρα από τα λεφτά, για τον Φεντορ είναι και θέμα εγωισμού. Είναι μεγάλη υπόθεση να παλεύεις 30 χρόνια και σιγά σιγά να βλέπεις τις δυνάμεις σου να σε εγκατλείπουν. Είναι δύσκολο να το αποδεχτείς.
Με τόσα εγκεφαλικά κύτταρα που έχει χάσει από το ξυλίκι, πολύ εύκολα μπορεί να πάρει μια λάθος απόφαση...
Σωστά αυτά που λες.
Για μένα ο Fedor είναι πηγή έμπνευσης. Συμφωνείται ?
Το όνομα του θα μείνει στην ιστορία.. αλλά από την εποχή του μέχρι τώρα το άθλημα και οι αθλητές εχουν ανέβει πολλά λεβελ. Είναι σαν να πιστεύεις ότι ο Χατζηπαναγης άμα έπαιζε τη σημερινή εποχή θα έκανε τα ίδια.. Προσωπικά δε το πιστεύω.
για το χατζηπαναγη δεν εχω αποψη, για το φεντορ ομως νομιζω οτι παλι αν ξεκινουσε σημερα παλι τα ιδια θα εκανε!!