apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
φαντασου να τον πετυχεις καπου ετσι και να του κανεις μαγκιες τυπε
φαντασου να τον πετυχεις καπου ετσι και να του κανεις μαγκιες τυπε
τη γκομενα μου ρε μουνι??????φαντασου να τον πετυχεις καπου ετσι και να του κανεις μαγκιες τυπε
οχι,το ειδα το eventθες να το δεις?εβανς-σιλβα θελεις αν δεις?
καλα τυπε εσυ μας εβγαλες και το φεντορ ψεμα τωρα που κοιταω πιο πανωοχι,το ειδα το event
εχω παθει πλακα με τον junior dos santos...ο τυπος ειναι επικινδυνος,ειναι φοβερος striker,εχει 4 νικες με knock out,γυαλιζει το ματι του...θα παρει τον τιτλο απ'τον λεσναρ πολυ συντομα προβλεπω
αλλος το'γραψε ρε...κοιτα καλυτερακαλα τυπε εσυ μας εβγαλες και το φεντορ ψεμα τωρα που κοιταω πιο πανω
α σορυ μαλακιααλλος το'γραψε ρε...κοιτα καλυτερα
εχεις ακουσει τι εχει δηλωσει ο ραντλμαν για το φεντορ?απ'τα παλια...
για πες...τον σεβεται πολυ παντως απ'οτι ξερωεχεις ακουσει τι εχει δηλωσει ο ραντλμαν για το φεντορ?
του καναν του κροατη την μουρη κρεαςαπ'τα παλια...
ε οτι ειναι ο καλυτερος που εχει παιξει αντιπαλος που εχει προπονηθει μαζι τα παντα...τον εχει θεογια πες...τον σεβεται πολυ παντως απ'οτι ξερω
βλεπω να τρωει πολυ ξυλο ο κολμανεπομενο UFC παιζουν κουτουρ-κολεμαν
ε με τετοιο μουσι του αφησε ο αρλοφσκι τι περιμενεβλεπω να τρωει πολυ ξυλο ο κολμαν
χαιρετω κι εγω μ'ενα knock out του θεου
ιδιος με το λεωνιδα απ'τους 300 ειναιε με τετοιο μουσι του αφησε ο αρλοφσκι τι περιμενε
για να δειρει τον φεντορ παντως σιγουρα θα χρειαστει και τους 300ουςιδιος με το λεωνιδα απ'τους 300 ειναι
για να δειρει τον φεντορ παντως σιγουρα θα χρειαστει και τους 300ους
μπα τυπε δεν τον εχει τον φεντορ
εντωμεταξυ μετα εκανε κατι δηλωσεις τυπου τον ειχα το φεντορ αλλα εκανα λαθος και την πατησα μονος μου
πιο πολυ γουσταρα παντως πως τον νοκαουτιασε ο ροτζερς
μωρε εγω το ξερω...του αρλοφσκι πεστομπα τυπε δεν τον εχει τον φεντορ