ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
γιατι, τι έχει;
αγωνες. 15.00 ξεκιναει.
γιατι, τι έχει;
θαρθεις ρε μαλεα σημερα ΣΕΦ?
αγωνες. 15.00 ξεκιναει.
-----------------
.................
ρε μλκ εχει ιο αυτη η μαλακια που ποσταρες!
εγω απο κει τον ειδα μια χαρα τον αγωνα
http://[URL unfurl="true"]www.hdnetfights.com/images/fighters/overeem.jpg[/img[/URL]] :headbang2:
[/quote]
Ενας φιλος μου παει χρονια στον Γλετσακο στην Καλλιθεα και κανει μπραζιλιαν ζιου ζιτσου . Eγω εκανα και συνεχιζω kick boxing .Ο Γλετσακος συχνα καλει αθλητες γνωστους από εξωτερικο για σεμιναρια .
Ειχα παει σε ένα σεμιναριο που ειχε φωναξει έναν Αρμενιο . Η εισοδος για το σεμιναριο ηταν 50 ευρω και εκανες 2 απογευματινες προπονησεις μαζι με το ονομα ( σε αλλα σεμιναρια μπορει μονο μια προπονηση ). Στα σεμιναρια ερχοντουσαν και αλλοι από άλλες σχολες , όπως του Λαιμοδετη (DAS STREETFIGHTING ) και από άλλες που δεν εδωσα βαση . Πηγαμε για προπονηση στο Fight club στο Γαλατσι . Στην ουσια στα σεμιναρια αυτά δεν μαθαινεις και πολλα , απλως ερχεσαι επαφη με μεγαλα ονοματα και από εκει ό,τι παρεις . Αν σου περισευουν 50 ευρω αξιζει σαν εμπειρια .
Ο Γλετσακος τοτε (2006 νομιζω ) ειχε δωσει 1000 ευρω να ερθει ο Αρμενιος ( που δεν θυμαμαι το ονομα του ) και από τα εσοδα από το σεμιναριο καλυπτε αυτά τα λεφτα και εβγαζε καποιο κερδος .
Μετα από λιγο καιρο ειχε καλεσει τον Oveereem . Τοτε δεν τον ηξερα αλλά πηγα στο σεμιναριο . Παλι ( αργοτερα εμαθα ) τον ειχε κλεισει και αυτόν με 1000 ευρω και το σεμιναριο ειχε 50 ευρω το ατομο. Ημουνα στο γυμναστηριο του Γλετσακου και βλεπω έναν ψηλο μαυρο που στην αρχη τον περασα για τον Bonjasky ( δεν μοιαζουν αλλά αυτή ηταν η πρωτη σκεψη ) . Βεβαια ο Oveereem δεν ηταν ετσι τουμπανο όπως είναι τωρα από τα στεροειδη .
Παντως μου εκανε πολύ καλη εντυπωση ο τυπος γιατι ηταν καλη ψυχη και φιλικος με ολους . Επειτα πηγαμε για προπονηση στον Καλλιμαχο οπου μας εδειξε καποιες τεχνικες .Μια τεχνικη που μας εδειξε την θυμαμαι ακομα και με αυτην ξαπλωνεις ακομα και ντουλαπα .
Χαιρομαι για τον τυπο γιατι είναι καλη ψυχη και δεν θα τον χαλασει η κορυφη .
ακυρο...φημη ηταν απλως οτι θα παλευαν στο επομενο dreamοβερημ εναντιον λασλευ βλεπω πολυ ξυλο να μαζεψειο λασλευ