LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
ναι τυπε
μονο βιταμινες παιρνουν
Ρε συ, πολύ νερωμένοι φαίνονται, με τα φάρμακα δε θα έπρεπε να είναι πιο σκληροπυρηνικοί;
ναι τυπε
μονο βιταμινες παιρνουν
τυπε εγω τον πηγαινα απο τοτε που ηταν στο news radioτονοτιλ μονο
το ρογακν τον μισω τυπε...δεν αντεχω αλλο την ηλιθια φωνη του και τις μκλιες που λεει
ο σονεν που ειχε παιξει με τον αντερσον σιλβα το καλοκαιρι βγηκε θετικος σε αντιντοπιν τεστ και πηρε τον πουλο
ο αντερσον σιλβα θα παιξει με τον μπελφορτ καπου το φεβρουαριο
τυπε εγω τον πηγαινα απο τοτε που ηταν στο news radio
τυπε μαλλον θα ειχε πολυ πολυ τονοτιλ
οχι ρε...γαματος ειναιτο ρογακν τον μισω τυπε...δεν αντεχω αλλο την ηλιθια φωνη του και τις μκλιες που λεει
he's hurt mikeοχι ρε...γαματος ειναι
mike goldberg:"iiiit iiis aaaaall oover!!!"he's hurt mike
he rocked him
he's in tremendous shape
οταν θα τα ακουσω βεβαια αυριο οταν ο καιν θα ναι αναισθητος στο οκταγωνο δε θα με χαλασουνmike goldberg:"iiiit iiis aaaaall oover!!!"
[move]http://[URL unfurl="true"]www.temmink.org/uploads/brock_tier1.jpg[/img[/URL]] :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:[/move]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
σημερα ξημερωματα δεν ειναι τυπε?παιδια οποιος βρει το βιντεο με τον αγωνα του λεσναρ ας κανει ενα κοπο να δωσει λινκ
σημερα ξημερωματα δεν ειναι τυπε?
αντε ρε τυποι ας κανει καποιος την καλη να δουμε το αγωνα
αναλογα την πολιτεια τυπενομιζω με αμερικα 8 ωρες διαφορα δεν εχουμε?
αναλογα την πολη τυπε
νομιζω με καλιφορνια που γινεται ο αγωνας εχουμε 10 ωρες
δικε μου ναι νομιζω θα τον νικησειοκ οποιος χυστης βρει λινκ ας κανει την κανει να δωσει λινκ.
υγ τι λες?λεσναρ?
δικε μου ναι νομιζω θα τον νικησει