Επισκέπτης
τι εννοεις μουφα?εννοεις συνεχεια στο εδαφος με τον λεσναρ απο πανω?εγω φοβαμαι οτι θα ναι μουφα ο αγωνας
τι εννοεις μουφα?εννοεις συνεχεια στο εδαφος με τον λεσναρ απο πανω?εγω φοβαμαι οτι θα ναι μουφα ο αγωνας
μη σου πω και στημενοςτι εννοεις μουφα?εννοεις συνεχεια στο εδαφος με τον λεσναρ απο πανω?
ρε τυπε τι κλωτσιδι ηταν αυτο
ποιος πιστευει στο werdum?
βλεπω να τρωει τρελο ground and pound o βραζιλιανος
τον ακουγα προχθες [size=30pt]εκανε δηλωση οτι θα βγαλει το φεντορ υποταγη στον πρωτο γυρο[/size]
ρε εξυπνακηδες το πιο πιθανο σημειο γα να βγαλει υποταγη ο werdum ηταν στην αρχη...γιατι μετα με τον ιδρωτα γλιστρανε και ειναι πολυ πιο δυσκολο....ε,οχι ουτε ενα λεπτο....ξεφτυλα!Τετοια μαλακια αγωνα ειχα χρονια να δω.
ρε εξυπνακηδες το πιο πιθανο σημειο γα να βγαλει υποταγη ο werdum ηταν στην αρχη...γιατι μετα με τον ιδρωτα γλιστρανε και ειναι πολυ πιο δυσκολο....
γι αυτο ειχε κανει κι ο ιδιος τετοια προβλεψη
και συ μουτσο 13 εξυπνακια αν θες να ξερεις το ενστικτο μου μου λεγε οτι θα χασει ο φεντορ αποψε...αλλο αν τον υποστηριζα και λεγα κ καμια μαλακια
και τι ουτε ενα λεπτο ξεφτιλα ρε φιλε?ε,οχι ουτε ενα λεπτο....ξεφτυλα!Τετοια μαλακια αγωνα ειχα χρονια να δω.
τι τετοια ηττα ρε λακυ?Εμένα άλλο με απασχολεί...
Άραγε σε ποιο σημείο του το είχε φτάσει το χέρι για να κανει ταπ ο Φέντορ???
Μάλλον λίγο πριν το κρακ... Κρίμα πάντως [glow=red,2,300]τέτοια ήττα[/glow].
και δεν του ειχε πιασει μονο το χερι...τον ειχε σε τριγωνο(κεφαλοκλειδωμα) και στο χερι εκτος απ την ευθεια (αγκωνα) του γυρισε και τον καρποΕμένα άλλο με απασχολεί...
[glow=red,2,300]Άραγε σε ποιο σημείο του το είχε φτάσει το χέρι για να κανει ταπ ο Φέντορ???[/glow]
Μάλλον λίγο πριν το κρακ... Κρίμα πάντως τέτοια ήττα.
τι τετοια ηττα ρε λακυ?
που του βγαλε υποταγη ο παγκοσμιος πρωταθλητης ζιου ζιτσου??????????????????????????????????????
δλδη τι ηττα ηθελες για να σαι ευχαριστημενος??
ενα χτυπημα δεν του περασε του φεντορ
δε θιγομαι τυπε μουΜη θίγεσαι ρε μαν!
Δεν παρακολουθώ για να ξέρω ποιος ήταν ο άλλος. Μόνο τον Φέντορ ξέρω σ'το εχω ξαναπεί.
Απλά ξενέρωσα με την έκβαση. Τον γουστάρω τον ανέκφραστο!
δε θιγομαι τυπε μου
αλλα πραγματικα ο werdum εχει μαλλον το καλυτερο jiu jitsu στη heavyweight κατηγορια