Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.915
- Πόντοι
- 6.946
Βέβαια, ο Fury ενάμιση χρόνο τώρα συνέχεια αποσύρεται. Κανένας δεν τον παίρνει στα σοβαρά.
Πυγμάχος είναι όντως; Οι πυγμάχοι ειναι στεγνοί από όσο ξέρω.Τύποι, αυτό το μοσχάρι με το πράσινο είναι μορφή στο μποξ, ας πούμε;
Πρώτη φορά βλέπω πυγμάχο με σώμα όπως οι ΔΥ στην Ελλάδα.
Παίδες, δεν παίζει ρόλο στην πυγμαχία σε αυτά τα κιλά..Πυγμάχος είναι όντως; Οι πυγμάχοι ειναι στεγνοί από όσο ξέρω.
Τι ακούγεται, αρχές 2024;Τον γκαντεμιασατε τον αγώνα με τον Usyk.
Tyson Fury may retire, Usyk fight on Dec 23 date scrapped - World Boxing News
Tyson Fury will not face Oleksandr Usyk as planned on December 23 after the Briton's dismal performance on Saturday night.www.worldboxingnews.net
Ακόμα είναι νωρίς να πούμε το οτιδήποτε.Τι ακούγεται, αρχές 2024;
Άλλη μια αλαζονεια πάντως του Fury να κλείσει ματσαρισμα αμέσως μετά τον αγώνα με τον Ngannou
Οι μεγάλοι πυγμάχοι βαρέων βαρών τελειώσανε κάπου εκεί στα τέλη του 1990.Ακόμα είναι νωρίς να πούμε το οτιδήποτε.
Όπως πάντα, ο Fury και ο νταβατζης του θα μας βγάλουν την ψυχή με "αποσυρομαι - δεν αποσυρομαι, με αγαπάει δεν με αγαπάει ", με σκοπό να πάρουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν.
Ήδη, ο μαλάκας ο Fury ευθύνεται που δεν έγινε ο αγώνας μέχρι τώρα. Ακόμα και όταν ο Usyk δέχτηκε να μοιραστούν τα χρήματα 70-30 (ο ίδιος πρωταθλητής να υπενθυμίσω) , ο Fury βρήκε δικαιολογία.
Μετά την τριλογία με τον Wilder, εκεί που θα μπορούσε να δώσει 1-2-3 αγώνες ακόμη και να συζητούμε αν μπαίνει στην καλύτερη 10δα όλων των εποχών, τα κατάφερε να ξεφτιλίσει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή βαρέων βαρών όσο κανείς άλλος μέχρι τώρα.
Δεν αρκεί μόνο να είσαι πρωταθλητής, αλλά και να μην διστάζεις να αντιμετωπίζεις τους διεκδικητές.
Διαφωνώ για Holyfield & Lewis.Οι μεγάλοι πυγμάχοι βαρέων βαρών τελειώσανε κάπου εκεί στα τέλη του 1990.
Άϊρον Μαϊκ Τάϊσον και μετά το χάος!
Κάτι Χόλυφίλντ και κάτι Λένοξ Λούις και σιγά τα λάχανα!
Μην πει κανείς για τους αδερφούς Kλίτσκο...αυτοί ήταν ξυλοκόποι!
Μετά τους μεγάλους αραπάδες του 1960-1970 τελείωσαν τα θεαματα...
Να σου πω,εγω βλεπω αποσπασματα από παιχνίδια μποξ στο YouTube στο ElTerrible Production και στο ThatsWhyMMAΔιαφωνώ για Holyfield & Lewis.
Στα υπόλοιπα, όπως τα λες
Κατάλαβα...Να σου πω,εγω βλεπω αποσπασματα από παιχνίδια μποξ στο YouTube στο ElTerrible Production και στο ThatsWhyMMA
Οι κινήσεις των παλιών μποξέρ ήταν ποίημα αν και η ποιότητα του φιλμ είναι μάπα,οι κινήσεις των νέων μποξέρ είναι άστα να πάνε...Μιλάω πάντα για βαρέα βάρη...Δεν βλέπω μικρές κατηγορίες και μεσαίες εκτός και αν είναι ονομαστός ο μποξέρ (Σουγκαρ Ρεϋ - Χάγκλερ - Χέρνς)
Δεν πρόλαβες Holyfield vs Lewis; (Ι & ΙΙ )Είσαι αρκετά νεαρός μάλλον.Πρωτος μου undisputed heavyweight αγωνας αποψε
Δυο αποτελεσματα θεωρω πιθανα. Usyk με ποντους ή Fury με ΚΟ. Ετσι αδυνατισμενο που τον ειδα τον Fury στο weigh in κλίνω στο 1ο.
Ημουν 8-9 τοτε, αλλά είδα πολλούς κλασικούς αγώνες αργότερα. Μαλιστα το Holyfield vs Lewis I το ξαναδα χθες για ορεκτικό. Πολύ θεαματικό, αμέτρητα clean shots, έπρεπε να το πάρει ο Lennox αλλά η γλώσσα του σώματος έλεγε Holyfield.Δεν πρόλαβες Holyfield vs Lewis; (Ι & ΙΙ )Είσαι αρκετά νεαρός μάλλον.
Το ίδιο αποτέλεσμα περιμένω και εγώ, όπως τα είπες.