Νέα

«Μητσοτάκη γαμ... σαι» σε εξέλιξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα midas69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 269
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Ο κουλις σημειωσε προοδο στην ψηφιακή εικονα της χωρας.
Αλλα εχει στοιχισει ο κουκος αηδόνι. Ειναι σαν κάποιος ποθβηταν στο ιραν κ δεν γάμουσε τιποτα ναρθε στο μεταξι, κ μα τον χρεωσαν 100ε την πουτανα των 10...γαμισε μεν αυτοςν, αλλα τον γαμισαν κι αυτοι δε
Το έφτιαξε όμως. Και είναι πρόοδος όπως και να το κάνεις. Οι άλλοι τι έκαναν; Σωστά έγραψες ότι έκαναν τα cc. Sorry φίλε μου αλλά χίλιες φορές καλύτερα τώρα. Φτώχια τότε, φτώχια τώρα αλλά τουλάχιστον με ένα σωστό έργο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Ποια η διαφορά ;

Και ποιος σου είπε ότι με ενδιαφέρει και τι είσαι .
Έφερες την γνώμη σου και σου είπα την δική μου .
Δηλ. οι οποιοι γκει στην ΝΔ ειναι Συριζαιοι;
Απλως μου εκανε εντυπωση η γκει συνοικια που εγραψες, τι αλλο θα δουμε σε αυτο το μαγικο μπου;:confused:

OP
OP
midas69

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Τύπε είσσι ελεύθερος να ζήσεις και στο ιραν και στην κίνα αλλά και στην εξωτική β.κορέα...
Τι το λες και δεν το κάνεις? Άντε και γράψε κι εκει ανάλογα ποστ για την κυβέρνηση αν είσαι μάγκας.
Εδώ όμως σε βλέπω ακόμα...
Βενεζουέλα θελω αλλα ειναι μακριά

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τύπε είσσι ελεύθερος να ζήσεις και στο ιραν και στην κίνα αλλά και στην εξωτική β.κορέα...
Τι το λες και δεν το κάνεις? Άντε και γράψε κι εκει ανάλογα ποστ για την κυβέρνηση αν είσαι μάγκας.
Εδώ όμως σε βλέπω ακόμα...
Δεν ειναι εδω ρε τύπε ο Μιδας, στην Ελβετια ειναι εδω και χρονια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βενεζουέλα θελω αλλα ειναι μακριά
Κατα την αποψη της Κολομπιανας μου, η Βενεζουελα ειναι η χειροτερη χωρα του κοσμου

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Δηλ. οι οποιοι γκει στην ΝΔ ειναι Συριζαιοι;
Απλως μου εκανε εντυπωση η γκει συνοικια που εγραψες, τι αλλο θα δουμε σε αυτο το μαγικο μπου;:confused:
Αλτσχάιμερ έχεις η εγκεφαλικό ;για αυτό με παραθέτεις τόση ώρα ;
Πες το όπως θέλεις στη λέξη κόλλησες ;

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Δεν ειναι εδω ρε τύπε ο Μιδας, στην Ελβετια ειναι εδω και χρονια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ενδιαφέρον...
Από την ελβετία όπου ζει-δουλεύει εκθειάζει το ιραν :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.193
Πόντοι
6.056
Κατα την αποψη της Κολομπιανας μου, η Βενεζουελα ειναι η χειροτερη χωρα του κοσμου
μπας και είναι άβυζη άκωλη κ ζηλεύει τις μουλάτες ινδιανο-βενεζουελάνες που είναι μπουκιά κ συχώριο ?

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
ok, εδώ κάνουμε κυρίως χαβαλέ και γράφουμε τις απόψεις μας

καμιά φορά ξεφεύγουμε κιόλας, το έχω κάνει κι εγώ πχ με τον τρελό Τέλη με τις διάσημες ignore list του που γελάνε και τα πόμολα στις πόρτες

διάβασα όμως ρε μάγκες τα ποστ αυτού του 37χρονου και ειλικρινά δυσκολεύομαι να τον χαρακτηρίσω

το σκατοψυχιά ! τι ψυχική αρρώστια και ανωμαλία ρε φίλε !! τι κωλάνθρωπος πατορέμαλος !!!

μιλάω πολύ σοβαρά, άτομο που εύχεται καρκίνους και Τέμπη στα παιδιά όποιων ψήφισαν κάτι διαφορετικό από αυτόν ΘΕΛΕΙ ΞΥΛΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ τουλάχιστον

ο τυπάκος είναι ανωμαλάρα, τέτοια άτομα δεν πρέπει να κυκλοφορούν ελεύθερα και ότι και να του κάνουν είναι λίγο

άλλο η πολιτική - κομματική διαφωνία κι άλλο να λες πάμε να χαράξουμε με κλειδί το αυτοκίνητο του άλλου γιατί δεν μας αρέσει αυτό που ψήφισε

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
ok, εδώ κάνουμε κυρίως χαβαλέ και γράφουμε τις απόψεις μας

καμιά φορά ξεφεύγουμε κιόλας, το έχω κάνει κι εγώ πχ με τον τρελό Τέλη με τις διάσημες ignore list του που γελάνε και τα πόμολα στις πόρτες

διάβασα όμως ρε μάγκες τα ποστ αυτού του 37χρονου και ειλικρινά δυσκολεύομαι να τον χαρακτηρίσω

το σκατοψυχιά ! τι ψυχική αρρώστια και ανωμαλία ρε φίλε !! τι κωλάνθρωπος πατορέμαλος !!!

μιλάω πολύ σοβαρά, άτομο που εύχεται καρκίνους και Τέμπη στα παιδιά όποιων ψήφισαν κάτι διαφορετικό από αυτόν ΘΕΛΕΙ ΞΥΛΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ τουλάχιστον

ο τυπάκος είναι ανωμαλάρα, τέτοια άτομα δεν πρέπει να κυκλοφορούν ελεύθερα και ότι και να του κάνουν είναι λίγο

άλλο η πολιτική - κομματική διαφωνία κι άλλο να λες πάμε να χαράξουμε με κλειδί το αυτοκίνητο του άλλου γιατί δεν μας αρέσει αυτό που ψήφισε
Θα είναι σαν εκείνον τον δικηγόρο ,που με τον κορονοιο είχε σώσει την μισή Ελλάδα από τα χέρια των κακων γιατρών και έλεγε ότι με την αρμοδιότητα του πήγαινε και τους έβγαζε εξιτήριο..αλήθεια που είναι αυτός ;τον έκλεισαν τελικά στο ψυχιατρείο;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.193
Πόντοι
6.056
Οχι φιλε μου, καθε αλλο...
ναι μια χαρά κοπέλα πιστεύω ότι είναι, δεν υπάρχει περίπτωση νοτιοαμερικάνα να πεί για γειτονικό κράτος κάτι εκτός αν θέλει να σου κάνει το χατήρι

OP
OP
midas69

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Θα είναι σαν εκείνον τον δικηγόρο ,που με τον κορονοιο είχε σώσει την μισή Ελλάδα από τα χέρια των κακων γιατρών και έλεγε ότι με την αρμοδιότητα του πήγαινε και τους έβγαζε εξιτήριο..αλήθεια που είναι αυτός ;τον έκλεισαν τελικά στο ψυχιατρείο;
Όχι. Εσωσε μερικούς απο τις μλκοες ασχερων γιατρων πεθανε άλλους τόσους. Ισοπαλία. Οποτε ζει κ βασιλεύει εκτός μπουζού

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Όχι. Εσωσε μερικούς απο τις μλκοες ασχερων γιατρων πεθανε άλλους τόσους. Ισοπαλία. Οποτε ζει κ βασιλεύει εκτός μπουζού
Κακώς είναι επικυνδινος πάλι καλά δεν κατέβηκε με την ΝΙΚΗ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
μπα τι βλέπω; μέλος που δεν βγάζουν νόημα τα μηνύματά του και βάζει συνέχεια fake σε ένα τόπικ, το κάνει και σε άλλο! τυχαίο θα είναι...

Ναι αλλα το συγκεκριμενο μελος σου κανει μια κηδεια να γλυφεις και τα δαχτυλα σου, μουρλια.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Για τον τυπο που παρεθεσα μαλλον ναι.
Κατά κύριο λόγο και το ξέρει όλη η Ελλάδα αυτό .
Γκέι ψηφοφόρους σίγουρα έχει σε όλα τα κόμματα.
Αλλά αυτοί που τους είχαν σημαία για να μην χάσουν τους ψήφους ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Κατά κύριο λόγο και το ξέρει όλη η Ελλάδα αυτό .
Γκέι ψηφοφόρους σίγουρα έχει σε όλα τα κόμματα.
Αλλά αυτοί που τους είχαν σημαία για να μην χάσουν τους ψήφους ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ
Και γκει υποψηφιους εχουν ολα τα κομματα. Τι εγινε;
Ασ το καλυτερα, εγω ειμαι κωλο-γερος, εχω αλτσχαιμερ, δεν βγαζουμε ακρη.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Και γκει υποψηφιους εχουν ολα τα κομματα. Τι εγινε;
Ασ το καλυτερα, εγω ειμαι κωλο-γερος, εχω αλτσχαιμερ, δεν βγαζουμε ακρη.
Εσύ απλά είσαι γκέι και θιγεσαι ,μόνο από την αναφορά του προσδιορισμού.
Δεν υπάρχει λόγος που το συζητάμε συμφωνώ άκρη δεν θα βγει .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom