midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.125
- Πόντοι
- 3.656
Ρωταω τους δημοκράτες πρώτα τυπεΕμένα ρωτάς τύπε;
Καλύτερα ρώτα την ασφάλεια
Ρωταω τους δημοκράτες πρώτα τυπεΕμένα ρωτάς τύπε;
Καλύτερα ρώτα την ασφάλεια
Κακώς κανεις και ρωτάς εμένα τοτε τυπεΡωταω τους δημοκράτες πρώτα τυπε
Ειναι αλλοι 3εκατ του Δημοκρςατικου τόξου... Σιγουρα έχει πολλούς εδω μεσα.. Ισως κ κκε ιλοθμινατιδεςΚακώς κανεις και ρωτάς εμένα τοτε τυπε
Δεν είμαι δημοκρατης
Τραβά ρώτα αυτούς τότε τυπεΕιναι αλλοι 3εκατ του Δημοκρςατικου τόξου... Σιγουρα έχει πολλούς εδω μεσα.. Ισως κ κκε ιλοθμινατιδες
Αυτους ρωταω τυπε, απλα εσυ τοδεις παρει πανω σου κι απαντάς σε ολα τα ποστμου...Τραβά ρώτα αυτούς τότε τυπε
Αφού σε μένα έκανες παραθεση ρε τυπε, σε ποιον θέλεις να απαντήσω;Αυτους ρωταω τυπε, απλα εσυ τοδεις παρει πανω σου κι απαντάς σε ολα τα ποστμου...
Τότε κάνε σκέτο ποστ ρε τυπε κ όχι παραθεσηΣτο νόημα αθτων που ανέφερες ηταν η παράθεση
Οχι προσωπικά σε σενα
Τι παλιός. Ουτε 19 δεν είμαιΤότε κάνε σκέτο ποστ ρε τυπε κ όχι παραθεση
Παλιός είσαι, τα ξέρεις τα κοζια
Εγώ θα ρωτούσα κανένα Γιαπωνέζο τουρίστα για σιγουριά."Τακητσομι μαμιεσαι "
Είναι επιτρεπτό?
Δεν έχει κακαλα, στήριξη από ολιγάρχες έχει και από ξένους με ανταλαγμα την παραχωρηση σχεδόν τζάμπα της δημόσιας περιουσιαςΟσο πλήρωσε ο μπισμπικης προστιμο για το τσιγαρο π το ειδε ο υπουργος υγειας σε αναρτηση,αλλο τοσο θα παθει και αυτος κατι.
Το θεμα ειναι πως ο πρωθυπουργος κ.Κ.Μητσοτακης «γαμησε» αδυσώπητα πολλα ελληνικα κωλαρινια και εγω θα ελεγα πλεον «Ελληνα γαμιεσαι».
Αξια κατατρόπωσε οχι μονο τον Κασιδα,με ενα νομο και ενα αρθρο αλλα και τον Τσιπρα π θα τον στειλει στο 2-3%.
Για μενα θελει πολλα κιλα κακαλα για να το κανει κανεις αυτο,Αρα συγνωμη,οποιος λεει κατι τετοιο,Προσωπικα θα του το γυριζω στη μαπα.
Πες του κι εσυ το μυστικο απο που τους βρισκετε. Πχ. σινγκιουλαρ +σπέις ελλας & ολα 5καθαριδηςμίδα βρήκες τους 1.000.000 ψήφους;
Μια χαρά.Η σύλληψη του "μιτστακη γαμιεσα" ι φέρνει νεες εξελίξεις σρο διαδίκτυο η και γενικότερα???
Να τον ξεσκίσουν πρέπει τον αριστερό αναρχοφασίστα...Nαι πραγματι για τον μητσοτακη γαμιεσαι τον μπαγλαρωσαν και οχι για τις ομορφιες που λεει,φταιει το γκρικχοξες που ειναι του σωρος
ΥΓ: Σε περιπτωση που ελεγε οποιος ψηφισε ΚΚΕ καφτε τον ,και Κυρια Φυσσα που ειναι ο Παυλος σου θα λεγατε τις ιδιες μαλακιες?
Καλα αυτον. Τους αλλους ομως που το παιζουν αγιοι και νομιζουν οτι εχουν το αλαθητο (κουνοντας το δαχτυλο ) να δουμε ποιος θα τους ξεσκισει στο τελοςΝα τον ξεσκίσουν πρέπει τον αριστερό αναρχοφασίστα...
Αλάθητος δεν υφίσταται.Καλα αυτον. Τους αλλους ομως που το παιζουν αγιοι και νομιζουν οτι εχουν το αλαθητο (κουνοντας το δαχτυλο ) να δουμε ποιος θα τους ξεσκισει στο τελος