Πολύ σωστά όσα λές φίλε μου. Μόνο που εσύ δεν μας πρότεινες κάποια από αυτά τα κυκλώματα που ξέρεις, αλλά 2-3 call girl των 80 €. Τα reviews των φίλων που τα επισκέφτηκαν ήταν απογοητευτικά, εκτός από τα δικά σου reviews που ήταν ύμνοι!
Εγώ δεν αναφερόμουν στα κρυφά-μυστικά call girls των επωνύμων, αλλα σ αυτά των εφημερίδων που όλοι ξέρουμε.Έτσι η "μητρομανής" Τουρκάλα αποδείχθηκε απλά Σκοπιανή...merhaba
Οχι φιλε μου δεν ειμαι κανενας απο τους επωνημους με την ενοια την δικη σου και ομως οταν θελω τελειο μωρο στο κρεββατι μου δεν παιρνω καμμια ΠΟΠΗ ΜΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ουτε κανενα απο τα private γραφειακια που πασαρει ο ενας στον αλλο.
Λυπαμαι που το λεω γιατι πραγματικα γουσταρω το site αυτο αλλα ενα 80% απλα μαλακιοζετε στο τηλεφωνο με το καθε κοριτσι που κανει την δουλεια αυτη...
Για κατσε διπλα σε μια κοπελα που βαζει αγγελια σε εφημεριδα για μια ωρα σου λεω μονο και εαν δεν φρικαρεις με τις μαλακιες που τους λενε σφυρηξε μου κλεφτικα...
Οσο για την Χουλια πιστεψε με μονο σκοπιανη δεν ειναι(και στο post μου αναφερω οτι αυτη λεει οτι ειναι τουρκαλα)
Και για ενημερωση απλη...Τα μεγαλα ονοματα δεν γαμανε call girls αλλα παιρνουν books απο πρακτορεια μοντελων και επιλεγουν.
Καποτε σε μεγαλο ξενοδοχειο στο παρισι ΜΕΓΑΛΟΣ και τρανος τραγουδιστης την εποχη που εκανε διακοπες με τον τοτε μανατζερ του παραμονη πρωτοχρονιας εκανε "casting" σε μοντελα για να γαμησει ενω ο μανατζερ απλα τις πηγαινε για να τις δει ο ΣΤΑΡ(κατα τ'αλλα αδελφη για πολλους...)
Ωστοσο την εποχη που ημουν κατ'επαγγελμα μοντελο σε γνωστο πρακτορειο στην πλατεια κολωνακιου οπου αφεντικο ηταν ο γιος μεγαλου εμπορου ηλιοθερμοσυφονων και ηλεκτρικων ειδων ηταν ο μεγαλυτερος νταβατζης της εποχης οπου εστελνε κατα εναν περιεργο τροπο και λογο ολα τα μοντελα του σε casting μετα τις 10 το βραδυ και αυτος σε σουιτες μεγαλων ξενοδοχειων η στα γραφεια δηθεν διαφημιστικης στην οδο Μιχαηλ Βοδα 100(κατι) οπου εαν καποιος αλλος ο οποιος εχει κανει modelling και διαβαζει αυτο που γραφω σιγουρα θα πει ψεμματα οτι ποτε δεν περασε απο εκει!!!
Ο τυπος με το γραφειο μπηκε φυλακη για 5 χρονια.
Ενω σημερα στα δικα μας γεγονοτα το μεγαλο γραφειο στα πατησια που πιαστηκε πριν λιγες ημερες ενας απο τους manager ειναι γιος ΦΟΥΡΝΑΡΗ (ο επιχειρηματιας που ειπαν)ο οποιος εχει δικαστει καποια χρονια πριν και για μαστοπια ξανα αλλα και για εμποριο κοκας μετα απο καταγγελια που εκανε η γκομενα του μοντελο πρωην-ηθοποιος-παρουσιαστρια...
Ετσι λοιπον ασε εμενα να περναω ευχαριστα την ωρα μου εδω γραφοντας καμμια μαλακια review και εσυ ισως καποια μερα εισαι τυχερος και σου κατσει καμμια Σουηδεζα(παντως η Σισσυ που ανεφερα εχθες ειναι γνησια σουηδεζα και κατα καιρους παιζει να δεις και καμμια αγγελια της σε καμμια εφημεριδα)..