πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μια χαρά το έγραψα ρε και με μπερδεύεις.
μαθε γραμματα ρε
Μια χαρά το έγραψα ρε και με μπερδεύεις.
μαθε γραμματα ρε
+1000ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!! ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 8ΑΔΑ ΤΟΝ ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΝΟΦΑΝΗ!!!!!
ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΘΡΟΝΟ ΕΕΕ???ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ Η ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΑΜΕΣΩΣ!
ΠΑΝΟΦΑΝΗ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!!!!!!!!
ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!! ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 8ΑΔΑ ΤΟΝ ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΝΟΦΑΝΗ!!!!!
ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΘΡΟΝΟ ΕΕΕ???ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ Η ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΑΜΕΣΩΣ!
ΠΑΝΟΦΑΝΗ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!!!!!!!!
Ο τσωνης64 ο μοναδικος ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ πως έμεινε εκτός ψηφοφορίας ρε;
Γιαννη καλη χρονια με υγεια.ειναι σοβαρο ατομο
Δηλαδη τυπε θέλεις να καλέσεις κλιμάκιο της ΜΠΟΥΕΦΑ?
Καλη χρονια Πορνοι μου!!!+1000
[size=18pt]'ΠΑΝΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ.... [/size]
[size=10pt]ΜΗΝ ΓΕΛΑΣ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ 'ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!!!'[/size]
Οι κανονες του φορουμ εφαρμοζονται σπανιως αγαπητε, μη μπερδευεσαι με τα νομικα!Gl επιτρέπονται τα κεφαλαια?
τον ζηλευετε τον πανοφανηΚαλη χρονια Πορνοι μου!!!
Ετσι οπως τα λες μπολντυ. Πρεπει επειγοντως να διενεργηθει αυτοψια για την ψηφοφορια απο κλιμακιο της μπουεφα.
Το ειπα το λεω και αν χρειαστει θα το ξαναπω......
Ο ΠΑΝΟΦΑΝΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ 4!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥ site ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ 8!
(αντε μην τα παρω......lol)
Δεν νομιζω.ενω ηταν το αδιαφιλονικητο φαβορι ο αλεξ, παει για την μεγαλη ανατροπη ο τραβατρομπας....θα μιλησει η εμπειρια στο τελος...
ενω ηταν το αδιαφιλονικητο φαβορι ο αλεξ, παει για την μεγαλη ανατροπη ο τραβατρομπας....θα μιλησει ηεμπειριααπέραντη μαλακία στο τελος...
Ελα ρε κλωνε, παρακολουθούσες καιρο το σαιτ και εχεις αποψη για το ποιος είναι μαλακας εδώ μεσα?
Από πότε εχει να γραψει αυτος ρε φιλε? Καμια διετια?ο Orestis Kou ! δεν ανηκει στη λιστα?
Ελα ρε κλωνε, παρακολουθούσες καιρο το σαιτ και εχεις αποψη για το ποιος είναι μαλακας εδώ μεσα?
Κλώνος τίνος είμαι τύπε?Σιγά θα σκίσεις το καλσόν, κλώνε.
Γμτ μου. Το καταλαβες ε???οτον ζηλευετε τον πανοφανη