Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός υπήρξε ο μεγαλύτερος μλκς του σάιτ για το 2014? ΤΕΛΙΚΟΣ - ΠΑΡΑΤΑΣΗ

• alex71

Ψήφοι: 62 47,7%
  • tramountana

Ψήφοι: 68 52,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
όχι εμείς στην γ' λυκείου ήμασταν σαν αδέρφια εκτός από τους λίγους που γαμιόντουσαν αλλά ήταν εξαιρέσεις ;)

Ετσι λεγαν σε σενα ρε κακομοίρη. "Σε βλεπω σαν αδερφό, σα φίλο" κτλ Με τους μαγκες απο αλλα σχολεια καναν παρτούζες

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
μόνο α' τρίμηνο στην α΄ γυμνασίου μετα από κλήρωση 10+ ατόμων που είχαν απολυτήριο 10 από δημοτικό :jerking:

και γ' λυκείου είχα της κατεύθυνσης αλλά δεν το τηρούσα έβαζα μια τύπισσα που της άρεσε :idiot:
'Εχω διατελέσει περισσότερο καιρό απουσιολόγος απο σένα.  :grin:

Επισκέπτης
είδα μία από αυτές πέρυσι στο φέις τότε στο σχολείο ήταν η τελευταία τρύπα της φλογέρας κοντή χοντρή ακοινώνητη κλπ προφανώς κάπου στο μεσοδιάστημα εκτινάχθηκε και πλέον έχει γίνει πολύ δυνατό ξέκωλο αν δεν έβλεπα το όνομα δεν θα την γνώριζα τι να πεις :P

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
πού ρε σε κανα ίδρυμα :jerking:
:jerking:
Μαζί μου πέρασαν ζάχαρη κανείς δεν έπαιρνε απουσία την πρώτη ώρα.  :birdman: Το κακό ήταν ότι η απουσία μου φαινόταν και δεν μπορούσα να το σκάσω. :zfuck: Ωσπού βρήκα ένα μαλάκα σαν και σένα και του το φόρτωσα.  :birdman:

Επισκέπτης
:jerking:
Μαζί μου πέρασαν ζάχαρη κανείς δεν έπαιρνε απουσία την πρώτη ώρα.  :birdman: Το κακό ήταν ότι η απουσία μου φαινόταν και δεν μπορούσα να το σκάσω. :zfuck: Ωσπού βρήκα ένα μαλάκα σαν και σένα και του το φόρτωσα.  :birdman:

βάρε εσύ που είσαι και ψηλό παλικάρι είχες κάνει διμοιρίτης σε παρέλαση ή ήσουν πάντα στην σημαία :2funny: :birdman:

Επισκέπτης

βλέπω τώρα φωτος από άτζελα ζήση στο φέις είχε πάει κιάμο τις γιορτές γενικά πετυχημένη μετάλλαξη την λες αυτήν :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ο χριστιδαρος πέρασε άνετα πορνοπαππο και μπολντεμορτ παει για την έκπληξη.
Στηριζουμε απόλυτα  :rockon:

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
βάρε εσύ που είσαι και ψηλό παλικάρι είχες κάνει διμοιρίτης σε παρέλαση ή ήσουν πάντα στην σημαία :2funny: :birdman:
Έχω παραστεί και πάσχα με υπο μάλης μου είχε φύγει το σκατό,τρέμανε χέρια πόδια μετά,μεγάλο ζόρι.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom