dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
στο δημοτικό τα πατάγαμε από κάτω να δούμε αν έχουν αεροσόλα μετά βγήκαν οι κυψέλες το τζελ και όλο μαλακίες να'χαμε να λέγαμε
στο δημοτικό τα πατάγαμε από κάτω να δούμε αν έχουν αεροσόλα μετά βγήκαν οι κυψέλες το τζελ και όλο μαλακίες να'χαμε να λέγαμε
το αλλο το πρεζακι ο ολλανδος που χαθηκε;τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων
Eγώ και στα παπούτσα τρομπάριζα. ;)στο δημοτικό τα πατάγαμε από κάτω να δούμε αν έχουν αεροσόλα μετά βγήκαν οι κυψέλες το τζελ και όλο μαλακίες να'χαμε να λέγαμε
το αλλο το πρεζακι ο ολλανδος που χαθηκε;
la gear. ;)την δεκαετία 90΄ οι ποζεράδες έπαιρναν νικε και οι μύστες φιλα εγώ αυτή τη γνώμη έχω αν και δεν είχα πάρει ποτέ γιατί δεν ήμουν μύστης εγώ έπαιρνα συνήθως ρίμποκ
Eγώ και στα παπούτσα τρομπάριζα. ;)
la gear. ;)
Κάποια στιγμή είχαν βγεί στη μόδα και τα troops.
reeboκ pumpείχες πάρει καμμιά ποζεριά που φούσκωνες την αεροσόλα ;)
reeboκ pump
la gear magic johnson
nike 180
μόνο τα jordan δεν είχα πάρει.
Και καλοκαίρικαλά έκανες τα φόραγε αράπης
Και καλοκαίρι
all star
adidas stan smith. ;)
σου έχω πει ότι έχω κρατήσει ακόμα τα κίτρινα ασικς είμαι πολύ περήφανος που τα φόρεσα από τους πρώτους
Bruce lee man?σου έχω πει ότι έχω κρατήσει ακόμα τα κίτρινα ασικς είμαι πολύ περήφανος που τα φόρεσα από τους πρώτους
Ti na το κάνεις το call girl με τα ίδια λεφτά πας 3 φορές Πειραιώς 193. ;)τρόμπαρε ο μλκς και νόμιζε ότι κάτι έκανε του φάγαν τα λεφτά οι εταιρείες αν τα είχε κρατήσει θα έπαιρνε σήμερα 2-3 καλά κολ γκερλς να κάνει πρωτοχρονιά κάτσε να σαπίσεις μόνος σου τώρα μλκ
Πώς τα συνδύαζες τα κίτρινα παπούτσια ηθελα να ξερα
Που είναι το πρόβλημα;
Με κίρινο μπικίνι, φυσικά.