dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
στο δημοτικό τα πατάγαμε από κάτω να δούμε αν έχουν αεροσόλα μετά βγήκαν οι κυψέλες το τζελ και όλο μαλακίες να'χαμε να λέγαμε![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
στο δημοτικό τα πατάγαμε από κάτω να δούμε αν έχουν αεροσόλα μετά βγήκαν οι κυψέλες το τζελ και όλο μαλακίες να'χαμε να λέγαμε![]()
το αλλο το πρεζακι ο ολλανδος που χαθηκε;τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων![]()
![]()
Eγώ και στα παπούτσα τρομπάριζα. ;)στο δημοτικό τα πατάγαμε από κάτω να δούμε αν έχουν αεροσόλα μετά βγήκαν οι κυψέλες το τζελ και όλο μαλακίες να'χαμε να λέγαμε![]()
το αλλο το πρεζακι ο ολλανδος που χαθηκε;
la gear. ;)την δεκαετία 90΄ οι ποζεράδες έπαιρναν νικε και οι μύστες φιλα εγώ αυτή τη γνώμη έχω αν και δεν είχα πάρει ποτέ γιατί δεν ήμουν μύστης εγώ έπαιρνα συνήθως ρίμποκ![]()
Eγώ και στα παπούτσα τρομπάριζα. ;)
la gear. ;)
Κάποια στιγμή είχαν βγεί στη μόδα και τα troops.![]()
reeboκ pumpείχες πάρει καμμιά ποζεριά που φούσκωνες την αεροσόλα ;)
reeboκ pump
la gear magic johnson
nike 180
μόνο τα jordan δεν είχα πάρει.![]()
Και καλοκαίρικαλά έκανες τα φόραγε αράπης![]()
Και καλοκαίρι
all star
adidas stan smith. ;)
σου έχω πει ότι έχω κρατήσει ακόμα τα κίτρινα ασικς είμαι πολύ περήφανος που τα φόρεσα από τους πρώτους![]()
Bruce lee man?σου έχω πει ότι έχω κρατήσει ακόμα τα κίτρινα ασικς είμαι πολύ περήφανος που τα φόρεσα από τους πρώτους![]()
Ti na το κάνεις το call girl με τα ίδια λεφτά πας 3 φορές Πειραιώς 193. ;)τρόμπαρε ο μλκς και νόμιζε ότι κάτι έκανε του φάγαν τα λεφτά οι εταιρείες αν τα είχε κρατήσει θα έπαιρνε σήμερα 2-3 καλά κολ γκερλς να κάνει πρωτοχρονιά κάτσε να σαπίσεις μόνος σου τώρα μλκ![]()
Πώς τα συνδύαζες τα κίτρινα παπούτσια ηθελα να ξερα
Που είναι το πρόβλημα;
Με κίρινο μπικίνι, φυσικά.