Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός υπήρξε ο μεγαλύτερος μλκς του σάιτ για το 2014? ΤΕΛΙΚΟΣ - ΠΑΡΑΤΑΣΗ

• alex71

Ψήφοι: 62 47,7%
  • tramountana

Ψήφοι: 68 52,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Αφού δεν είσαι δικηγόρος. Μα γιατί? μία διασκεδαστική ψηφοφορία είναι. Αν μαλάκας = λέβεντης, ψηφίζουμε τον λεβέντη -ισσα του 2014.
αν μαλάκας = πραγματικός μαλάκας εκεί αρχίζουν τα δύσκολα

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Άσε βρε νίκο, σοβαρό ζήτημα. Διέφυγε και του Καντ και δεν έχουμε θεωρητικό υπόβαθρο.
σοβαρό δεν είναι τίποτα εδώ μέσα εκτός από τον κοινό σκοπό να βρούμε κανα καλό μουνί που να αξίζει να τα σπρώξουμε, αλλά την συγκεκριμένη ψηφηφορία την ερμηνεύει όπως θέλει ο καθένας κατά το δοκούν ή έχει κάποια λογική στη οποία στηρίζεται?

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
σοβαρό δεν είναι τίποτα εδώ μέσα εκτός από τον κοινό σκοπό να βρούμε κανα καλό μουνί που να αξίζει να τα σπρώξουμε, αλλά την συγκεκριμένη ψηφηφορία την ερμηνεύει όπως θέλει ο καθένας κατά το δοκούν ή έχει κάποια λογική στη οποία στηρίζεται?

Δεν είμαι σίγουρος ότι σε καταλαβαίνω. Όλα ερμηνεύονται κατά το δοκούν. Όσον αφορά τον bliz ήταν μία ισχυρή είσοδος ...

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.667
Πόντοι
26.096
αλλοίμονο, συναδελφική αβροφροσύνη. Και σεις, το ίδιο θα πράττατε στη θέση μου. Καλά?

Οχι. Δεν θα επραττα το ιδιο.
Αλλα δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Ειλικρινα.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.667
Πόντοι
26.096
Νομίζω ότι δίδεις αξία σε κάτι ασήμαντο. Αν σε έθιξα, να με συγχωρείς.

Οχι. Δεν θιχθηκα. Αλλιως θα το ελεγα.
ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙΣΘΕ για τετοια πραγματα.
Φιλοι ειμαστε!!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

(άσχετο , απο αμηχανία το έβαλα  :) )

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=214134.0;attach=592307;image[/img[/URL]]

[i]Ένας πολιτικός μηχανικός από τον Βόλο λέει: «Να μην τύχει σε κανέναν άνθρωπο. Κατά τις 5 το ξημέρωμα, το καράβι είχε τυλιχτεί στις φλόγες. Άρχισαν να γίνονται ανατινάξεις, έλιωναν λαμαρίνες. Έβγαινε από μέσα φωτιά. Ψάχναμε να βρούμε μέρος χωρίς φωτιά. Μέσα στη θύελλα, πανικός... Έβγαλαν πρώτα τα παιδιά, μετά τις μητέρες. Χαίρομαι που σώθηκε η οικογένεια μου. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε- πηγαίναμε διακοπές. Όλα τα παιδάκια ήταν συνεργάσιμα, συμπεριφέρθηκαν σαν μεγάλοι. Δεν γνωρίζαμε εάν θα αντέξει το σκάφος. Ήταν συνεχόμενη αγωνία. Ελευθερώθηκα, όταν σώθηκαν τα παιδιά μου, 9 και 14 ετών. Είναι καλά, τους έσωσε ιταλικό ελικόπτερο. Θα τους συναντήσω στην Πάτρα.

» Ήταν ο χειρότερος καιρός που μπορούσες να φανταστείς. Έλιωναν τα πάντα. Όλη την νύχτα τα ελικόπτερα επιχειρούσαν. Ένας ιταλός διασώστης κόντεψε να πέσει τρεις φορές στη θάλασσα. [size=16pt][b]Να ευχαριστήσω τον Άλεξ. Εκείνος έβγαλε την οικογένεια μου από το πλοίο.[/b][/size] Ανακουφιστήκαμε όταν είδαμε ελληνικό ελικόπτερο. Είμαστε από τους τελευταίους. Μας έσωσε το ελληνικό ελικόπτερο. Ήταν οι καλύτεροι, γιατί δεν έστειλαν περισσότερους; Προσέγγιζαν τέλεια, έβγαζαν περισσότερους. Όταν βλέπεις ανθρώπους από την πατρίδα σου συγκινείσαι».[/i]
[URL unfurl="true"]http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231373883[/URL]

Επισκέπτης
Δεν γαμιεται θα ψηφισω αυριο... μηπως διαμορφωσω και αποτελεσμα, ποτε δεν ξερεις  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom