You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Θα πάρω το τεράδιο και θα πάω στον δεληολάνη για καφέ έλα να στα δείξω σε σελοτέιπ.είμαι σαν την καλαμιά στον κάμπο δεν υπάρχει τίποτα
αυτο δεν ειναι το σωστο ;ποιός είπε ότι πρέπει να ολοκληρωθεί πριν να αλλάξει ο χρόνος
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τη μια μαλακια πανω στην αλλη κανει ο αχρηστος μηδαςΕντω μεταξυ κανεις δεν πηρε χαμπαρι οτι ο μηδας εκανε κι αλλη μαλακια δειτε ποτε ληγει Η ψηφοφορία: 30/12/14, 23:11 ρε γιδι ποτε θα προλαβεις να κανεις προημιτελικα,ημιτελικα και τελικο μεχρι να βγει η χρονια
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Mπορει να είναι παλαιοημερολογίτης τύπε ;)Εντω μεταξυ κανεις δεν πηρε χαμπαρι οτι ο μηδας εκανε κι αλλη μαλακια δειτε ποτε ληγει Η ψηφοφορία: 30/12/14, 23:11 ρε γιδι ποτε θα προλαβεις να κανεις προημιτελικα,ημιτελικα και τελικο μεχρι να βγει η χρονια
Επισκέπτης
Θα πάρω το τεράδιο και θα πάω στον δεληολάνη για καφέ έλα να στα δείξω σε σελοτέιπ.
ο σελοτέιπ δεν ήταν δικός μου εγώ είχα τον γομολάστιχα ;)
πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Παλαιομαλάκας είναι.Mπορει να είναι παλαιοημερολογίτης τύπε ;)
Επισκέπτης
να εβαζες τοτε μιστερ μαλακας 14-15ποιός είπε ότι πρέπει να ολοκληρωθεί πριν να αλλάξει ο χρόνος
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
Παλαιομαλάκας είναι.
Επισκέπτης
αυτο δεν ειναι το σωστο ;
αργήσαμε πολύ φέτος να το ξεκινήσουμε δεν γινόταν αλλιώς ;)
τη μια μαλακια πανω στην αλλη κανει ο αχρηστος μηδας
το είχα αποφασίσει από την αρχή δες το πρώτο ποστ του θρεντ που γράφω ότι κάθε ψηφοφορία θα κρατάει 2 μέρες
Επισκέπτης
Παλαιομαλάκας είναι.Mπορει να είναι παλαιοημερολογίτης τύπε ;)
αντε ας το καταπιουμε και αυτοαργήσαμε πολύ φέτος να το ξεκινήσουμε δεν γινόταν αλλιώς ;)
το είχα αποφασίσει από την αρχή δες το πρώτο ποστ του θρεντ που γράφω ότι κάθε ψηφοφορία θα κρατάει 2 μέρες
Rafelo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.790
- Πόντοι
- 5.547
κάτω από τον τσολιά είμαι δεν έγραψα το ενδιάμεσος για να μην εντοπίζομαι εύκολα
καλως τον...χαθηκες ;)
φιλε μου απο καπου σε ξερω εσενα ειμαι σιγουρος. μεχρι να ξανασχολιασεις θα εχω θυμηθει
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Θα ισχύσει το αντίστοιχο με τις φορολογικές δηλώσεις, ο διαγωνισμός του 2015 θα αφορα την παρουσία του προηγούμενου ετους
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
κλαψεεεεΠρωτοπόρος η Εριναλ
Επισκέπτης
Για πες λιγο τα αποτελεσματα μεχρι τωρα, ακομα δεν ψηφισαΠρωτοπόρος η Εριναλ
πηγασος