gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Ανοιχτά αποτελέσματαθέλετε ανοιχτά αποτελέσματα ό,τι πει το κοινό να δω γνώμες
Ανοιχτά αποτελέσματαθέλετε ανοιχτά αποτελέσματα ό,τι πει το κοινό να δω γνώμες
Ανοικτα.θέλετε ανοιχτά αποτελέσματα ό,τι πει το κοινό να δω γνώμες
θέλετε ανοιχτά αποτελέσματα ό,τι πει το κοινό να δω γνώμες
Καλυτερα να μην πειραξεις τιποτε, θα κανεις μαλακια παλι. ;)
Το γαλλικο σε μαρανε...Πω, πωωω ... Τι μαλακολίστα είνα' αυτή;
Το ανφά γκατέ, η κρεμ ντε λα κρεμ της μαλακίας του μπου, συσσωρευμένη σε μία τόσο μικρή λίστα.
Δυσκολεύομαι να διαλέξω ...
Θέλεις μονοκούκι η να ψηφίσω τους αντιπάλους σου?Ρε παπάρα, η μιση πλακα είναι το να βλέπουμε την διακυμανση...
Αφου ρε εξυπνε, αν δεν ψηφισεις δεν βλέπεις τα αποτελέσματα. Σε τι να επηρεαστεί καποιος για να ψηφισει?Τύπε καλα κανεις και τα κρατάς κλειστά, ετσι διασφαλίζεις πως η διαδικασία ειναι αδιαβλητη
εγω και ο νωντας θελουμε κλειστα και μπαν στο μηδαΚλειστά για να γλιτώσουμε από το πιρφόρισμα του άλεξ
καλπαζεις παλι.....Ανοικτα.
Εσυ την έχεις την ψήφο δικαιωματικά,άκου ο μαλάκας να μην μπορεί να φτιάξει μια ψηφοφορία.φωνή λαού οργή θεού
εγω και ο νωντας πιανουμε για 100, κλειστην παλι αχρηστε μη σε λιωσωλάιον και εγγραφή λυπάμαι ήμασταν μειοψηφία
Αφου ρε εξυπνε, αν δεν ψηφισεις δεν βλέπεις τα αποτελέσματα. Σε τι να επηρεαστεί καποιος για να ψηφισει?
Το γαλλικο σε μαρανε...
εγω εχω την νιμερτις το ξανθο μουνακι.....ε μπαζακι ηθελα να πωΞέρεις δεν εισαι ο μόνος με κλώνους. Ειναι πολλοί που έχουν τη Ρόζυ τους.
Λογικο είναι τωρα που μειωνεται η διασπορα ψηφων να μαζεψω ακομη παραπανω.καλπαζεις παλι.....
Εσυ την έχεις την ψήφο δικαιωματικά,άκου ο μαλάκας να μην μπορεί να φτιάξει μια ψηφοφορία.
Όλοι κοσνικ δαγκωτό μας το απέδειξε.
Ναι καλα, ονειρεψου.Ξέρεις δεν εισαι ο μόνος με κλώνους. Ειναι πολλοί που έχουν τη Ρόζυ τους.