Επισκέπτης
παιδιά πατάω μηδενισμό ψήφων και βλέπουμε έχει ο θεός
O stam έβαζε μπαράζ γι' αυτούς που είχαν ίσους ψήφους
όλους ναι ;)
λέω να δώσω μέχρι 5
και έκανε κοιλιά το θέμα ;)
Χαχαχαχαχα! Τι μαλάκες που είστε ρε. Αυτό είναι αδικία!
Picker
παιδιά πατάω μηδενισμό ψήφων και βλέπουμε έχει ο θεός
μη βγει πρωτος να λες οταν μαθουν ολα τα μελη πως αυτος μπαναρισε το απολυτο αρσενικοΠροτείνω να αφαιρεθεί ο antisthenis από τη λίστα. Είναι ιεροσυλία.
αλλαγη ψηφοφοριας πατα τωραπαιδιά πατάω μηδενισμό ψήφων και βλέπουμε έχει ο θεός
γιατι ετσι τυπε;Σε μένα έχει ξηγηθεί σπαθί. Μου έχει διαγράψει 3 λογαριασμούς Picker και 1 Promiscuous.
αλλαγη ψηφοφοριας πατα τωρα
μπραβο μαλακα μηδα, σκατα τα εκανες δειξε σε ολο το σαϊτ ποσο αχρηστος εισαι φιλε
το προηγουμενο κραταει,αν θες να αλλαξει στειλε πμ στον τομιτοπάτησα αλλαγή και έφτιαξα ξανά τη λίστα όμως δεν μου εμφανίζει κάπου επιλογή για το πόσες ψήφοι επιτρέπονται αν κρατάει το προηγούμενο με τις 10 θα γίνει ζημιά
να τη φτιαξω εγω τυπε?εχω εμπειρια..πάτησα αλλαγή και έφτιαξα ξανά τη λίστα όμως δεν μου εμφανίζει κάπου επιλογή για το πόσες ψήφοι επιτρέπονται αν κρατάει το προηγούμενο με τις 10 θα γίνει ζημιά
Aφαίρεσε ρε βλάκα τους μικρομαλάκες και κράτα σε νέα ψηφοφορία τους 16 η 20,επέλεξε λιγότερες ψήφους και είσαι οκ.τι βαριέμαι ρε εδώ μιλάμε ότι δεν ξέρω
πάτησα αλλαγή και έφτιαξα ξανά τη λίστα όμως δεν μου εμφανίζει κάπου επιλογή για το πόσες ψήφοι επιτρέπονται αν κρατάει το προηγούμενο με τις 10 θα γίνει ζημιά