LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
ε τον πούστη www.sherv.net/][/URL]
Είπε οτι εχεις μαλακισμένες απόψεις και σε σιχαίνεται, και νομίζω είπε να πάθει καλαζάρ το σκυλί σου
ε τον πούστη www.sherv.net/][/URL]
μόνο σε μένα είχε πέσει το σάιτ![]()
δεν σε χάλασε ποντικαρα
αν θες το συζητάμε πολιτισμένα![]()
με χάλασε η καυτερή σάλτσα στα φαλέφελ , δεν περίμενα ένα μικρό πινέλιασμα να με κάψει τόσο
θέλω να μου πείς τα αίτια που με στηρίζεις για το πολυπόθητο κατσαρόλι![]()
και οτι ειναι πιρφοροςΕίπε οτι εχεις μαλακισμένες απόψεις και σε σιχαίνεται, και νομίζω είπε να πάθει καλαζάρ το σκυλί σου
δες μερικες σελιδες πισωθέλω να μου πείς τα αίτια που με στηρίζεις για το πολυπόθητο κατσαρόλι![]()
σιγά μην ψάξω , πές ρεζουμέ , γιατί σε λίγο πάω για ύπνοδες μερικες σελιδες πισω
δες μερικες σελιδες πισω
ψήφισα ριγκομόρτη γιατί έχει μαλακισμένες απόψεις και τον σιχαίνομαι και θέλω να πάθει καλαζάρ το σκυλί του και γιατί είναι πιρφόρος
το ότι θα το απαξίωνα για κάτι δύσμορφο και υπερώριμο ?
ή επειδή γουστάρεις τον λαδιάρη και δε γουστάρεις να του τη λέω?
σιγά μην ψάξω , πές ρεζουμέ , γιατί σε λίγο πάω για ύπνο
όχι φίλε πιστεύω ότι αν σου ζητούσε αυτή σχέση θα έτρεχες από πίσω της να την παντρευτείς![]()
όχι φίλε πιστεύω ότι αν σου ζητούσε αυτή σχέση θα έτρεχες από πίσω της να την παντρευτείς![]()
φίλε τι κάνεις ;)
Μηδα πιανουν οι καταρες σου;
προηγουμένως σε σκεφτόμουν λέω θα εμφανιστεί δεν γίνεται μόνο αυτός λείπε ;)
το εχω πατησειπάτα στο λινκ της υπογραφής να δεις υπηρεσίες ;)
ωραίος τυπε ο νευμαρπροηγουμένως σε σκεφτόμουν λέω θα εμφανιστεί δεν γίνεται μόνο αυτός λείπε ;)
περίεργο που δεν με έβαλες φίλε στον διαγωνισμό ;)
σε αυτάκια το φίλε![]()