wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Δε σου φανηκε ανωμαλος ο πουστης, αλλα ο αλλος που γουσταρει χοντρουλες!!!τυπε μηπως εισαι ανωμαλος?
Δε σου φανηκε ανωμαλος ο πουστης, αλλα ο αλλος που γουσταρει χοντρουλες!!!τυπε μηπως εισαι ανωμαλος?
μηπως εισαι ομοφοβικια οπισθοδρομικια βλαχαρα γιδοκαλλιεργητρια?Δε σου φανηκε ανωμαλος ο πουστης, αλλα ο αλλος που γουσταρει χοντρουλες!!!
Ετσι και χειρότερα!!!!μηπως εισαι ομοφοβικια οπισθοδρομικια βλαχαρα γιδοκαλλιεργητρια?
το σαϊτ προχωραει μπροστα και γινεται γκεη φριεντλυ και τραβελοφιλοβερ,θα αποτελεσει συγχρονη τομη στη mainstream παλαιοκουλτουρα της συντηρησης των 2 φυλλων που ορισμενοι αγωνιστες παλληκαρια σαν τον λεγκολα μαχονται να εξαλειψουν απο τον multisex-ικo χαρτη της παγκοσμιας ομοισης πραγματικοτητας, κατι καταχωνιασμενα παρελθοντικα σαψαλα σαν κι εσενα θα φανε τη σκονη των δροσερων μελων του σαϊτ και θα επιστρεψουν στη μικροαστικη ομοφοβικη πραγματικοτητας του κυριακατικου εκκλησιασματος και του μαγειρεματος κρεατος μονο καθε κυριακη εκτος αν πεσει νηστειαΕτσι και χειρότερα!!!!
Σοδομα και γομορα εχουμε καταντησει πια!!!!
Αν εσυ γουσταρεις να τον τρως ειναι δικο σου θεμα!!!!το σαϊτ προχωραει μπροστα και γινεται γκεη φριεντλυ και τραβελοφιλοβερ,θα αποτελεσει συγχρονη τομη στη mainstream παλαιοκουλτουρα της συντηρησης των 2 φυλλων που ορισμενοι αγωνιστες παλληκαρια σαν τον λεγκολα μαχονται να εξαλειψουν απο τον multisex-ικo χαρτη της παγκοσμιας ομοισης πραγματικοτητας, κατι καταχωνιασμενα παρελθοντικα σαψαλα σαν κι εσενα θα φανε τη σκονη των δροσερων μελων του σαϊτ και θα επιστρεψουν στη μικροαστικη ομοφοβικη πραγματικοτητας του κυριακατικου εκκλησιασματος και του μαγειρεματος κρεατος μονο καθε κυριακη εκτος αν πεσει νηστεια
εσεις που θα μεινετε στο σαϊτ στο τελος θα αρχισετε να δοκιμαζετε και αλλες εισοδους, εγω μετραω ωρες ;)Αν εσυ γουσταρεις να τον τρως ειναι δικο σου θεμα!!!!
Προχωρα μπροστα και οκωλοςδρομος θα σου ανοιξει διαπλατα!!! ;)
Εγω τις εχω δοκιμασει ολες τις εισοδους μου.εσεις που θα μεινετε στο σαϊτ στο τελος θα αρχισετε να δοκιμαζετε και αλλες εισοδους, εγω μετραω ωρες ;)
αλεξ ο εκπορθητηςΕγω τις εχω δοκιμασει ολες τις εισοδους μου.
Γτ θα φυγεις???
Κοιτα να δεις που θα μου λειψεις κιολας!!!
τι εκπορθητης;ανοιχτες θυρες παραβιαζειαλεξ ο εκπορθητης
εχει και επιγραφη τατου απο πανω?τι εκπορθητης;ανοιχτες θυρες παραβιαζει
την βαφει με κραγιον whore slut και τετοιαεχει και επιγραφη τατου απο πανω?
Arbeit Macht Frei
εγω λεω εχει και θυρεο για οικοσημοτην βαφει με κραγιον whore slut και τετοια
Γιατί ρε λεγκολας δεν θα θελες να το γλυψεις και μετα να το ξεσκισεις άγρια;Ε,όχι ρε μαλάκα
Μιλάμε για μέγα προσβόλα της αισθητικής μου αυτή τη στιγμή.Υπάρχουν στρέητ που καβλώνουν με τούτο το ξόανο?
Ε,όχι ρε μαλάκα
Μιλάμε για μέγα προσβόλα της αισθητικής μου αυτή τη στιγμή.Υπάρχουν στρέητ που καβλώνουν με τούτο το ξόανο?
Eίσαι και συ ρε μαλάκα περίπτωση.Ενώ εσύ καυλώνεις με αυτό,λεγκολιάρη....? :S