Επισκέπτης
το κεφαλι ενος ξεδοντιαρη ρομα βρωμυλου που γελαει σα μαλακας το λες ανθρωπο δλδ? ;)
αναφέρεσαι σε παλιό άβαταρ στελέχους που είχε ανεβάσει την αληθινή φωτο του δεν κάνω λάθος έτσι ;)
το κεφαλι ενος ξεδοντιαρη ρομα βρωμυλου που γελαει σα μαλακας το λες ανθρωπο δλδ? ;)
Ευχαριστω τύπεάλεξ για πάρτη σου τον έβαλα στην ψηφοφορία τον apoc όπως και το παρεάκι από το θρεντ του δε σαιντ ;)
παιζει σκληρο ποκερ ο αλεξ.....τα δινει ολα για τον τιτλο αποψεμεχρι και ο γλ το επιασε
;) ολα τα πιανεις βρε σατανααναφέρεσαι σε παλιό άβαταρ στελέχους που είχε ανεβάσει την αληθινή φωτο του δεν κάνω λάθος έτσι ;)
απλα εκμεταλλευεται το γεγονος που λειπει ο ΠΠος και οιπαιζει σκληρο ποκερ ο αλεξ.....τα δινει ολα για τον τιτλο αποψε
Λεγκολας από τα πολύ δυνατα νεα ονόματα του μπου τύπε, το μελλον του ανηκει.
;) ολα τα πιανεις βρε σατανα
Σπάσιμο τα δάχτυλα ένα ένα.Τον λιγουρευεσαι τον Λεγκο. Τι θα κανεςαν ησασταν συνφανταροι και ερχοταν να σε χουφτωσει τη νυχτα;
Τι χαλιεσαι ρε τύπε, η πρωτη φαση είναι, μετα θα ξεκαθαρισουν αυτοι που πρεπει.Μηδα εισαι μεγαλο πουστρακι ρε με εβαλες μεσα τον μπουχο που παιζει να τον ξερω μονο εγω σε αυτο το σαιτ. τι σε εκανε ρε μαλακα το παιδι και τον εβαλες μεσα
εγω νομιζω πρεπει ο κοσμος να μαθει την αληθεια για το μπαν του απολυτου και να τον απαξιωσει πληρως μεχρι να σπασει και να παραδοσει τη διοικηση στον γλ που ειναι καλο παιδι και κανει οτι του λεμε ;)πώς λες να αισθάνεται λες να κόψει τις πολλές μαλακίες μετά το αποψινό στραπάτσο
Σπάσιμο τα δάχτυλα ένα ένα.
Μηδα εισαι μεγαλο πουστρακι ρε με εβαλες μεσα τον μπουχο που παιζει να τον ξερω μονο εγω σε αυτο το σαιτ. τι σε εκανε ρε μαλακα το παιδι και τον εβαλες μεσα
Αντμινιστράτορας ο τζιελ?εγω νομιζω πρεπει ο κοσμος να μαθει την αληθεια για το μπαν του απολυτου και να τον απαξιωσει πληρως μεχρι να σπασει και να παραδοσει τη διοικηση στον γλ που ειναι καλο παιδι και κανει οτι του λεμε ;)
Εφτασαν τους 8 τα κακιασμένα πουστράκια που ψηφισαν Αλιντισσα.
ελα ντε.....μηπως τον πληρωσε ο μπουχος να τον βαλει;Μηδα εισαι μεγαλο πουστρακι ρε με εβαλες μεσα τον μπουχο που παιζει να τον ξερω μονο εγω σε αυτο το σαιτ. τι σε εκανε ρε μαλακα το παιδι και τον εβαλες μεσα
Πολύ καλή φάση ούτως ή αλλως.Αντμινιστράτορας ο τζιελ?
Υ.Γ. Καλη φαση τωρα που το ξανασκέφτομαι, θα με κανει και μοντ
Να μου μιλάς πιο όμορφα.