αφού δεν έγραψε στον θρεντ των αποχωρήσεων εγώ δεν βλέπω σοβαρή πρόθεση αποχώρησης θα επιστρέψει ;)
Μιλήσαμε με π.μ....πριν μέρες...
αφού δεν έγραψε στον θρεντ των αποχωρήσεων εγώ δεν βλέπω σοβαρή πρόθεση αποχώρησης θα επιστρέψει ;)
Μιλήσαμε με π.μ....πριν μέρες...
Μπίλακο στείλε πμ κουτσομπολιό γι'αυτες που λέτε στα εξτράκια.Μιλήσαμε με π.μ....πριν μέρες...
Φευγω παιδια ζηλια ψωρα
Μπίλακο στείλε πμ κουτσομπολιό γι'αυτες που λέτε στα εξτράκια.
καλον υπνο μαν,κατα τις δυο αν ξυπνησεις απο το κρυο ριξε ενα ποστ να μας πεις πως περασες και καλα στα μπαρακιαΦευγω παιδια ζηλια ψωρα
o άλλος λέει σκοτώθηκε με τον σατανά έτσι έγραψε ο μάβερικ
Μην είσαι μαλάκας πες να κουσομπολέψουμε.Δεν μπορώ να εκθέσω τα "κουρίτσα"....
Μην είσαι μαλάκας πες να κουσομπολέψουμε.
Έχω διαβάσει και ονόματα αλλά υπάρχουν και άλλα που δεν τα γράφετε απλά λέτε 2 μελαχροινές απο φυλής και μια ξανθιά.Έχει γράψει ο μπέμπας ρε ,μαλέα....μπες και δες...
καλον υπνο μαν,κατα τις δυο αν ξυπνησεις απο το κρυο ριξε ενα ποστ να μας πεις πως περασες και καλα στα μπαρακια
Έχω διαβάσει και ονόματα αλλά υπάρχουν και άλλα που δεν τα γράφετε απλά λέτε 2 μελαχροινές απο φυλής και μια ξανθιά.
Τελικά το Νταιανάκι σου τον έτρωγε ακάποτα?
Που ρε μαλάκα στη Ρουμανία ουπς σόρρυ μολδαβία.Για Νταϊανάκι δεν ξέρω...έλεγε ότι στην χώρα της....δούλευε συνοδός υψηλών προσώπων και έπαιρνε 500€ + έξοδο για φαϊ...σε κυριλέ εστιατόρια...
Που ρε μαλάκα στη Ρουμανία ουπς σόρρυ μολδαβία.
Έλα πες γι'αυτες τις τρείς που ανέφερε ο άλλος.
Είπανε και την Λαρίσα την γκόμενα του κολλητού σου.
Κάνεις τον μαλάκα για το άλλο σκέλος.
Δεν το είχε πει σε εμένα το Νταϊανάκι...σε άλλον το ξέρασε....
Του λέω γιατί δεν της είπες ρε μαλέα....-"και τι δουλειά έχεις στο Ελλάντα,αφου κονόμαγες Μολδαβία"...?
Έχω διαβάσει και ονόματα αλλά υπάρχουν και άλλα που δεν τα γράφετε απλά λέτε 2 μελαχροινές απο φυλής και μια ξανθιά.
Τελικά το Νταιανάκι σου τον έτρωγε ακάποτα?
Και δεν μιλάει ο μουνής ο μπίλυς.τσ τσ τσ, Αθλιότητες ;-) ...Τις ξανθιές κάντες δύο μάστορα :-)
Γύρισες?γιατί το λευκό είναι με μπολντ
Γύρισες?