LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.280
- Πόντοι
- 8.645
εσυ χωρις γυαλια δεν την παλευεις να βγεις εξω τυπε?
Ουτε για πλακα
εσυ χωρις γυαλια δεν την παλευεις να βγεις εξω τυπε?
Μετα τα 25 μενει στασιμη νομιζω
Αδικία της φύσης και η ψωλή μένει στάσιμη απο νωρίς. :'(Όχι απαραίτητα...Θεωρητικα αυξάνεται οσο αναπτύσσεται ακομη ο οργανισμος αλλά και παλι δεν είναι απολυτο.
το χειροτερο ειναι η απενεργοποιηση λογαριασμου τυπε οπως επαθε ο απολυτος και δεν μπορει να συνδεθειμην τα βαζεις με τους μοντ τυπε,καμια μερα θα δεις κανα μιουτ και θα αναρωτιεσαι τι εγινε :S
εγω ξερω ατομο που εχει 2 και δεν φοραει γυαλια τυπε και την παλευει,δεν σου λεω να πας να οδηγησεις εννοειταιΟυτε για πλακα
αμα γινοταν κατι τετοιο στον αλεξ θα αντεχε λες τυπε?το χειροτερο ειναι η απενεργοποιηση λογαριασμου τυπε οπως επαθε ο απολυτος και δεν μπορει να συνδεθει
Σιγα μην με απενεργοποιήσετε. Ολο το σάιτ εγω το κραταωτο χειροτερο ειναι η απενεργοποιηση λογαριασμου τυπε οπως επαθε ο απολυτος και δεν μπορει να συνδεθει
εγω ξερω ατομο που εχει 2 και δεν φοραει γυαλια τυπε και την παλευει,δεν σου λεω να πας να οδηγησεις εννοειται
Θα χαιροταν η Ροζυ παντως που κάθε μερα μου λεει να φυγω από το σαιτ.αμα γινοταν κατι τετοιο στον αλεξ θα αντεχε λες τυπε?
θα εκανε donate να του βγαλουν το ban?
Σιγα μην με απενεργοποιήσετε. Ολο το σάιτ εγω το κραταω
το πολυ πολυ να πατησεις καμια γιαγια τυπε να παρεις και εξτρα πυραυλακιεγω ξερω ατομο που εχει 2 και δεν φοραει γυαλια τυπε και την παλευει,δεν σου λεω να πας να οδηγησεις εννοειται
Γιατι, το 2012 απεκτησα δημοτικοτητα?ίσα ίσα ρε που με την νίκη της Ν.Δ το προφίλ σου θα αποκτήσει μεγαλύτερη δημοτικότητα ;)
σκεφτεσαι να θεσεις θεμα αποχωρησης σε ενδεχομενη ηττα της νδ στις επερχομενες εκλογες τυπε?Θα χαιροταν η Ροζυ παντως που κάθε μερα μου λεει να φυγω από το σαιτ.
μια τριχα απο τα αρχιδια σου ειμαστε ολοι εμεις μαν......Σιγα μην με απενεργοποιήσετε. Ολο το σάιτ εγω το κραταω
Όχι.σκεφτεσαι να θεσεις θεμα αποχωρησης σε ενδεχομενη ηττα της νδ στις επερχομενες εκλογες τυπε?
Ναι και για να δει μακρυα θα μισοκλεινει συνειχεια τα ματια του σαν τον Ρομπερτ Ρεντφορντ
Εγώ όταν φοράω γυαλιά βλέπω την ψωλή μου ψωλάρα,ποια είναι η πραγματική εικόνα?Ναι και για να δει μακρυα θα μισοκλεινει συνειχεια τα ματια του σαν τον Ρομπερτ Ρεντφορντ
μια τριχα απο τα αρχιδια σου ειμαστε ολοι εμεις μαν......
έκανα κάτι τέτοια πειράματα μικρός που δεν τα φορούσα μόνιμα είχα ανακαλύψει ότι αν τραβάς λίγο στο πλάι τα μάτια όπως για να κάνεις τον κινέζο υπάρχει ένα σημείο που τα βλέπεις όλα καμπάνα
Και γιατί δεν πάς να κάνεις πλαστική?έκανα κάτι τέτοια πειράματα μικρός που δεν τα φορούσα μόνιμα είχα ανακαλύψει ότι αν τραβάς λίγο στο πλάι τα μάτια όπως για να κάνεις τον κινέζο υπάρχει ένα σημείο που τα βλέπεις όλα καμπάνα