apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλα δεν εχεις παρει πρεφα το μυθικο θρεντ του αχαχουχα για τα ξυλογλυπτα τυπε?Τύπε πότε εγινε αυτό? δεν το ειχα δει.... :S
καλα δεν εχεις παρει πρεφα το μυθικο θρεντ του αχαχουχα για τα ξυλογλυπτα τυπε?Τύπε πότε εγινε αυτό? δεν το ειχα δει.... :S
βασικα,εχει περασει τοσος καιρος και τωρα καταλαβαμε οτι φυγανεσας εχουν τσουξει τοσο ασχημα που ακόμα γιαυτους μιλατε μετα απο τοσο καιρο
Εμμ!
Ξεχνιούνται τέτοια "γλέντια", ακριβή μου;
Αφου ειχε μπει ζητησε την διαγραφη του ειπε δυο τρεις κουβεντες και διαγραφηκε.
Δεν θυμαμαι βρισιες.
Εγιναν ΧΑτες φανατικοί, λένε κάποιες φήμες....
Και ο Ποδολαγνος σε εσενα. Αλλα εσενα δεν σε υπολογιζουν μαλλον. ;)το ίδιο θυμάμαι κι εγώ, ενώ την "εξυπνάδα" την είχε κάνει μάλλον ο νάτσος
αυτο να μου πεις πιπα κωλο τους ειχε ο νατσουλι εδω μεσα και τελικα φαινεται οτι τα δεξια λαχταρουν και την πιπα και τον κωλο..χαχαχαχαχαχαχαχα
Και ο Ποδολαγνος σε εσενα. Αλλα εσενα δεν σε υπολογιζουν μαλλον. ;)
δεν αντεξε την ψυχολογικη πιεση του τσατ/σπαμ θρεντ τυπε?μαν ο ποδολάγνος δεν είχε σκοπό να κάνει ηρωική έξοδο τότε απλώς απώλεσε την ψυχραιμία του
Πως αποχωρησαν αυτοι; Μπαναραν τον εναν και μετα κατηγορησαν την δεξια διαχειριση του φορουμ, μαζεψαν υπογραφες και εφυγαν ομαδικος με ψηλα το κεφαλι;
έχεις στοιχεία τύπε?Πως αποχωρησαν αυτοι; Μπαναραν τον εναν και μετα κατηγορησαν την δεξια διαχειριση του φορουμ, μαζεψαν υπογραφες και εφυγαν ομαδικος με ψηλα το κεφαλι;
γιατι δεν ήταν ???
Τελικά, ποιός από τους δύο ασχημόνησε;
δεν αντεξε την ψυχολογικη πιεση του τσατ/σπαμ θρεντ τυπε?
εσπασε?
τυπε αφου ειχε κανει την εμφανιση του για μερικα ποστ εκειδεν τολμούσε να μπει εκεί μέσα ήταν πολύ οξύθυμος θα έσπαγε σε ένα ποστ :S
δεν γνωρίζω...
Και πολυ αντεξε τυπε.τυπε αφου ειχε κανει την εμφανιση του για μερικα ποστ εκει
Α.. Μάλιστα... Αντελήφθην... Και οι δυο.
Στερητικό.
Σε λίγο θα τους δείτε έξω από κανένα σεξ σοπ να κάνουν ουρά για υποκατάστο.