apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλα δεν εχεις παρει πρεφα το μυθικο θρεντ του αχαχουχα για τα ξυλογλυπτα τυπε?Τύπε πότε εγινε αυτό? δεν το ειχα δει.... :S
καλα δεν εχεις παρει πρεφα το μυθικο θρεντ του αχαχουχα για τα ξυλογλυπτα τυπε?Τύπε πότε εγινε αυτό? δεν το ειχα δει.... :S
βασικα,εχει περασει τοσος καιρος και τωρα καταλαβαμε οτι φυγανεσας εχουν τσουξει τοσο ασχημα που ακόμα γιαυτους μιλατε μετα απο τοσο καιρο![]()
Εμμ!
Ξεχνιούνται τέτοια "γλέντια", ακριβή μου;
Αφου ειχε μπει ζητησε την διαγραφη του ειπε δυο τρεις κουβεντες και διαγραφηκε.
Δεν θυμαμαι βρισιες.
Εγιναν ΧΑτες φανατικοί, λένε κάποιες φήμες....![]()
Και ο Ποδολαγνος σε εσενα. Αλλα εσενα δεν σε υπολογιζουν μαλλον. ;)το ίδιο θυμάμαι κι εγώ, ενώ την "εξυπνάδα" την είχε κάνει μάλλον ο νάτσος
αυτο να μου πεις πιπα κωλο τους ειχε ο νατσουλι εδω μεσα και τελικα φαινεται οτι τα δεξια λαχταρουν και την πιπα και τον κωλο..χαχαχαχαχαχαχαχα
Και ο Ποδολαγνος σε εσενα. Αλλα εσενα δεν σε υπολογιζουν μαλλον. ;)
δεν αντεξε την ψυχολογικη πιεση του τσατ/σπαμ θρεντ τυπε?μαν ο ποδολάγνος δεν είχε σκοπό να κάνει ηρωική έξοδο τότε απλώς απώλεσε την ψυχραιμία του![]()
Πως αποχωρησαν αυτοι; Μπαναραν τον εναν και μετα κατηγορησαν την δεξια διαχειριση του φορουμ, μαζεψαν υπογραφες και εφυγαν ομαδικος με ψηλα το κεφαλι;
έχεις στοιχεία τύπε?Πως αποχωρησαν αυτοι; Μπαναραν τον εναν και μετα κατηγορησαν την δεξια διαχειριση του φορουμ, μαζεψαν υπογραφες και εφυγαν ομαδικος με ψηλα το κεφαλι;
γιατι δεν ήταν ???
Τελικά, ποιός από τους δύο ασχημόνησε;
δεν αντεξε την ψυχολογικη πιεση του τσατ/σπαμ θρεντ τυπε?
εσπασε?
τυπε αφου ειχε κανει την εμφανιση του για μερικα ποστ εκειδεν τολμούσε να μπει εκεί μέσα ήταν πολύ οξύθυμος θα έσπαγε σε ένα ποστ :S
δεν γνωρίζω...
Και πολυ αντεξε τυπε.τυπε αφου ειχε κανει την εμφανιση του για μερικα ποστ εκει![]()
Α.. Μάλιστα... Αντελήφθην... Και οι δυο.
Στερητικό.
Σε λίγο θα τους δείτε έξω από κανένα σεξ σοπ να κάνουν ουρά για υποκατάστο.