Επισκέπτης
Αφου δεν με χωνευουν ρε τύπε, δεν το βλεπεις κι εσυ?
Δεν σε χωνεύουν τα κουμμούνια και οι ανάρχες,
αλλά εσύ παραμένεις σε παράταξη που τα έχει τάτσι μίτσι κότσι μαζί τους ........
Αφου δεν με χωνευουν ρε τύπε, δεν το βλεπεις κι εσυ?
Δεξιος ειμαι αρχηγέ μου, στην Δεξια ανηκω. Δεν βλεπω κατι αντιφατικο.Δεν σε χωνεύουν τα κουμμούνια και οι ανάρχες,
αλλά εσύ παραμένεις σε παράταξη που τα έχει τάτσι μίτσι κότσι μαζί τους ........
Ανακαλω.
Αναζητωντας την βρηκα την διενεξη.
Ειναι τον Σεπτεμβριο του 2013 και την ελεγα στον τυπο, επειδη υποστηριζε οτι πρεπει να καταργηθουν τα αρχαια ελληνικα απο τα σχολεια και να μαθαινουνε εκει αυτες τις ωρες κι άλλες ξενες γλωσσες, για να μπορουν οι νεοι να βρισκουν πιο ευκολα δουλεια στο εξωτερικο.
Και τον γλεντουσε η violetta24 και εγω απλως εκανα μερικα σχολια.
Συγνωμη ρε απιθανίδη που σε ξεχασα.
τωρα καταλαβαινεις-η μαλλον οχι-οτι πραγματικα αδικηθηκες.το χρυσο σου ανηκει.ο ΜΑΛΑΚΑΣ της καρδιας μας.
Η διαφορα ξερεις ποια ειναι ρε φιλε?τωρα καταλαβαινεις-η μαλλον οχι-οτι πραγματικα αδικηθηκες.το χρυσο σου ανηκει.ο ΜΑΛΑΚΑΣ της καρδιας μας.
Οτι εγω 4 μηνες μετα ούτε που σε θυμαμαι, ενω εσυ ακομη τον καημο μου εχεις.
Τραβα παρακει τωρα.
Κομμούνι λες τύπε?Μαντεύεις την αιτία ;;;;;
...και αυτος εδω λεει μαλακα εμενα.εχεις μαλωσει με ολους για αυτο δεν με θυμασαι.σαν την πουτανα που τρωει καβλια αβερτα, ποιον να πρωτοθυμηθει?ενω εσυ για μενα εισαι η μοναδικη που ηρθα σε αντιπαραθεση, το αστρο του ΜΑΛΑΚΑ ελαμψε πανω στην καραφλα σου. Για αυτο παρε τα αρχιδια μου, νιωσε την μαλαπερδα μου να χτυπαει βασανιστικα στο κουτελο σου κ πηγαινε παραπερα εσυ(τι παραπερα ρε φλωρε????) γιατι εγω εδω ημουν πιο μπροστα απο σενα.
Α και δεν ειμαστε ολοι καραφλοι σαν εσενα τύπε.
...και αυτος εδω λεει μαλακα εμενα.
Διασκεδαστικος.
Α και δεν ειμαστε ολοι καραφλοι σαν εσενα τύπε.
Ε μην πας παρακει. Κατσε εδω να μου κωλοτριβεσαι.
πάντα βράδυ γίνονται τα καλά τύπεΑλλη μια βραδια αποκαλυψεων.
Ολοι οι αλλοι το λενε με την ψηφο τους-απλα εγω πιστευω οτι εισαι ο Νο1 ΜΑΛΑΚΑΣ + οτι δεν σε ψηφισα γιατι σε θεωρουσα γκανιαν. Το παν ειναι να πιστευεις στον εαυτο σου κ στις δυνατοτητες σου.Πιστεψε το! Μπορεις! Δεν εισαι τριτοτεταρτος ΕΙΣΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥ 2013!!!!
πολυ γελιο τυπε