Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
τζούλιΕπειγοντως ΕΔΕ
![Cum :cum: :cum:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/cum.gif)
τζούλιΕπειγοντως ΕΔΕ
Ντελι :-*τζούλι![]()
Επειγοντως ΕΔΕ
Ξεροχύνω με Miley Cyrus...............τζούλι![]()
τυπε μπες στο θρεντ της ανωμαλης να δει τι εκανε παλιΞεροχύνω με Miley Cyrus...............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε μπες στο θρεντ της ανωμαλης να δει τι εκανε παλι
παλιοανωμαλη τυπε
Μαλακας μπορει να μην ειναι φιλε απλα εγω δεν θα τον ήθελα για γκομενο της αδερφης μου θα προτιμουσα ενα πιο low profile παιδι. Δεν με ενδιαφερει αν ησουν γιος εφοπλιστη υπάρχουν και μαλακες γιοι εφοπλιστων δεν μου λεει κατι.
Οπως μια εταιρεια θα σου ελεγε κοιταξτε δεν ειστε αχρηστος αλλα με βαθμο πτυχιου κατω απο 7 δεν μπορειτε να εργαστειτε εδω ετσι και ο καθενας βαζει τα κριτηρια του οταν επιλεγει θελω αυτο δεν θελω εκεινο ΤΕΛΟΣ.
ρεπτιλιαν χιουμανοιντ τυπεΈχω ξεροχύσει πάρα πολύ άσχημα,με ρεπτίλιαν..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με καύλωσε η ανώμαλη.....Ρεπτιλιανή...... :-* :-* :-* :-* :-*ρεπτιλιαν χιουμανοιντ τυπε
![]()
νομιζω πως η υποθεση σας ξεπερνα και θα καταληξει σιγουρα σε Εφετη ανακριτη...ο οποιος καποια στιγμη θα ρωτησει το Σταμ,που ηταν και τι εκανε εκεινο το μοιραιο βραδυ που εμεινε η καλπη ολη νυχτα ανοιχτη ;)Εγω δωσει απαντήσεις παρακατω... ;)
συμφωνωτελικη ευθεια... ηδη ξερουμε τον νικητη..
αν και σκεφτομαι να διακοπει ο αγωνας να παει για εξεταση στην μπουεφα..
Εαν βρεθουν 50 κλωνοι που ψηφισαν παπια ο τιτλος παει αυτοτοματα στον βολτερμορτ,σαν τον γαυρο ενα πραγμα, στα χαρτια![]()
η αντικειμενικη μπουεφα τυπετελικη ευθεια... ηδη ξερουμε τον νικητη..
αν και σκεφτομαι να διακοπει ο αγωνας να παει για εξεταση στην μπουεφα..
Εαν βρεθουν 50 κλωνοι που ψηφισαν παπια ο τιτλος παει αυτοτοματα στον βολτερμορτ,σαν τον γαυρο ενα πραγμα, στα χαρτια![]()
τυπε ο στεκας εχει κανει μεγαλη βρωμοδουλεια..η αντικειμενικη μπουεφα τυπε![]()
οχι ρε τυπε ο στεκας δεν κανει τετοιατυπε ο στεκας εχει κανει μεγαλη βρωμοδουλεια..
εχει παρει μιζες απο χρυσαυγιτες και δεξιους.. ;)
και εσενα σε αφησε στην απεξω να υποθεσωτυπε ο στεκας εχει κανει μεγαλη βρωμοδουλεια..
εχει παρει μιζες απο χρυσαυγιτες και δεξιους.. ;)
παντα ετσι γινεται τυπε ;)και εσενα σε αφησε στην απεξω να υποθεσωαλλιως σιγα και τον εδινες
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.agelioforos.gr/files/B.KYRIAKOULIS/miza.jpg[/img[/URL]]παντα ετσι γινεται τυπε ;)
τυπε παντως ο παιχτουρας θα βγει υπερμαλακας των πορνοσαιτ για το 2013παντα ετσι γινεται τυπε ;)