erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
αν σεμπαναρει ο σεβαλιε δεν θα φταίΟνειρεψου πως κοιμάσαι με τον νικητή....![]()
![]()
![]()
αν σεμπαναρει ο σεβαλιε δεν θα φταίΟνειρεψου πως κοιμάσαι με τον νικητή....![]()
![]()
![]()
ετσι ειναι παιχταρα μου,στα δυσκολα σε προδωσεΟι Διπροσωποι ολα τα μπορουν τυπε μου![]()
ετσι ειναι παιχταρα μου,στα δυσκολα σε προδωσε
κοιτα μην ειναι κομμουνι και μαςτο παιζει πατριωτηςΚαι τον ειχα για φιλο ... :-
κοιτα μην ειναι κομμουνι και μαςτο παιζει πατριωτης
Κι όμως "θεομουνο" εννοεί τον τύπο. :Sδηλαδή επικοινωνείτε και χωρίς την μουνάρα γκόμενά του να είναι παρούσα,ή μόνο όταν είσαστε όλοι μαζί?
ολα ειναι πιθανα,το νου σουΛες ρε τυπε? να εχει παιξει τετοιο τρελο παιχνιδι απο πισω μας![]()
Είναι κορμί και όμορφος αλλά και έχει υπέροχα χέρια.κ η δικιά του μουναρα είναι άλλα αχωνευτηΚι όμως "θεομουνο" εννοεί τον τύπο. :S
Είπαμε τον εχει μικρο. Ξεχνα τον. Ασε τον στην αχωνευτη. Για να τα εφτιαξε μαζι της, θα ειναι ξενερωτος.Είναι κορμί και όμορφος αλλά και έχει υπέροχα χέρια.κ η δικιά του μουναρα είναι άλλα αχωνευτη
ο στεκας ειναι αντικειμενικος τυπεα και που λετε οτι ο παπιας παει για 3ο τιτλο
μην λετε μαλακιες, τοσο μενος ποια?
για 2 παει.. το 2011 η ψηφοφορια δεν περναγε εξαιτιας των μοντ που δεν την θελανε..
2010 παπια
διαλειμα 2011
2012 βολτερμορτ
2013 οσα ολα δειχνουν παπια...
παντως ο στεκας εκανε οτι μπορουσε να φτασει ο παπιας τελικο..
![]()
δεν πειραζει τυπε, εκανε την μεγαλυτερη δουλεια φετος στην ψηφοφορια..ο στεκας ειναι αντικειμενικος τυπε![]()
α και που λετε οτι ο παπιας παει για 3ο τιτλο
μην λετε μαλακιες, τοσο μενος ποια?
για 2 παει.. το 2011 η ψηφοφορια δεν περναγε εξαιτιας των μοντ που δεν την θελανε..
2010 παπια
διαλειμα 2011
2012 βολτερμορτ
2013 οσα ολα δειχνουν παπια...
παντως ο στεκας εκανε οτι μπορουσε να φτασει ο παπιας τελικο..
![]()
ωραιος τυπος ο στεκας τυπε αλλα εχει ενα ελλατωμα...ειναι χρυσαυγιτης :Sο στεκας ειναι αντικειμενικος τυπε![]()
ποιος θα ειναι ο αντιπαλος του τυπε?δεν πειραζει τυπε, εκανε την μεγαλυτερη δουλεια φετος στην ψηφοφορια..
και ημιτελικο να ειχαν βρεθει παπιας-βολτερμορτ παπιας αερα..
αλλα ειχα την ευκαιρια να κανω νοθεια στης 12 η ωρα προχτες και να περναγε ο αλεξ_71 ;)
δεν πειραζει στον υπερμαλακα του ιντερνετ για το 2013 ο παπιας θα χασει.. εκει εχω το πανω χερι![]()
ο στεκας ειναι δημοκρατης τυπεωραιος τυπος ο στεκας τυπε αλλα εχει ενα ελλατωμα...ειναι χρυσαυγιτης :S
Παιχτουρας..ποιος θα ειναι ο αντιπαλος του τυπε?
δεν πιστευω κανα κουτσαλογο?