master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Του χει κατσει,εχεις χασει επεισοδιαστειλε ενα πμ μαν,μπορει να σου κατσει στο παρασκηνιο.....
Του χει κατσει,εχεις χασει επεισοδιαστειλε ενα πμ μαν,μπορει να σου κατσει στο παρασκηνιο.....
ο μπολντης ειναι ιδεα τυπεΜπολντη θα ειμαστε διπλα σου μεχρι το τελος
παντα πιστευα σε σενα μανΕσυ δηλαδη πιστευεις οτι δεν το εχω ηδη κανει?
Του χει κατσει,εχεις χασει επεισοδια
αμαρτησε για μια τυροπιτα
Διαψευδω.Του χει κατσει,εχεις χασει επεισοδια
στεκάκι σε πήρανε χαμπάρι μωρό μου...
αλλά σε φτύνουνε κι εσύ λες ότι βρέχει... ή μάλλον κάνεις κλώνους...
sounds like axaxouxas speakingΣωπα μωρε παπακι μου... ενώ εσένα σε ψηφίζουν οι πάντες...
ΥΓ. Στειλε pm στον διαχειριστή να τσεκαρει την ip μου αν εχω κλωνους.
Σωπα μωρε παπακι μου... ενώ εσένα σε ψηφίζουν οι πάντες...
ΥΓ. Στειλε pm στον διαχειριστή να τσεκαρει την ip μου αν εχω κλωνους.
και ο σαμαρας συνεχεια διαψευδει αλλα τις μαλακιες τις κανει.Διαψευδω.
για βαλε να δουμε και εμεις ρε τυπεστεκάκι, άσε τα πούστικα...
πόσο ανάρχιδο είσαι σε κατάλαβαν όλοι. θες να ξαναποστάρω διάφορες απόψεις να θυμηθείς??
Δεν την ξερω καθολου την κοπελα ρε συ.και ο σαμαρας συνεχεια διαψευδει αλλα τις μαλακιες τις κανει.
πως μπορεσες;Δεν την ξερω καθολου την κοπελα ρε συ.
Και πώς θα μπορουσα?
Θεσσαλονικη ειναι.
Θεσσαλονικη στην πιο ερωτικη πολη του κοσμου.Αστα αυτα ρε Αλεξ πες τα αλλου...Δεν την ξερω καθολου την κοπελα ρε συ.
Και πώς θα μπορουσα?
Θεσσαλονικη ειναι.
στεκάκι, άσε τα πούστικα...
πόσο ανάρχιδο είσαι σε κατάλαβαν όλοι. θες να ξαναποστάρω διάφορες απόψεις να θυμηθείς??
επικοινωνούμε κ χωρίς άλλα και εκτός παρέας επειδή ο ίδιος το επιδίωκειδηλαδή επικοινωνείτε και χωρίς την μουνάρα γκόμενά του να είναι παρούσα,ή μόνο όταν είσαστε όλοι μαζί?
Με τον αλεξ;επικοινωνούμε κ χωρίς άλλα και εκτός παρέας επειδή ο ίδιος το επιδίωκει
Εγώ ειμαι η χαρά του ΘεούΝαι, ενω εσυ χωνευεσαι
Εγώ ειμαι η χαρά του Θεού
με το μωρό που μου αρέσει ρε αλλά έχει γκομενα κ αυτή διαδίδει ότι δεν είναι καλό το μέγεθος κ δεν ικανοποιείται.Τέλος πάντων κάπως έτσι έχει αφήσει να εννοηθείΜε τον αλεξ;