enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Πότε ειπαμε ότι ληγει η ψηφοφορία του τελικου; ![Huh :huh: :huh:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/huh.gif)
![Huh :huh: :huh:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/huh.gif)
31-12 στις 23.59 τυπεΠότε ειπαμε ότι ληγει η ψηφοφορία του τελικου;![]()
επελαυνει το ατι
δεν κρατιεται
http://[URL unfurl="true"]www.netanimations.net/animated-galloping-stallion.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:headbang2:
επελαυνει το ατι
δεν κρατιεται
http://[URL unfurl="true"]www.netanimations.net/animated-galloping-stallion.gif[/img[/URL]]
[/quote]τυπε οι ΠαΠιοφανς ειμαστε μια δεμενη οικογενεια :grouphug:
Δεν ειπα οτι θα χορεψω για να ριξω γκομενα ειπα οτι σε ενα κλαμπακι πας για να χορεψεις. Κανεις δεν μενει ακινητος.
Στα γκομενικα λογω της ιδεολογιας μου εχω παθει τις λιγοτερες φολες σε συγκριση με αλλους και αυτο διοτι προσεχω. Ειναι δυσκολο να καταλαβεις την φιλοσοφια μου γιατι ειναι διαφορετικη απο την δικια σου. Δεν ειναι θεμα pathetic ή looser η αποτιμηση της πραγματικοτητας. Δυσκολο να βρεις γυναικα να αξιζει σε πολλα πραγματα αυτο ειπα. Εχω αυτογνωσια χωρις να παθαινω καταθλιψη η προταση σου ειναι να πηγαινω στα μπουρδελα ... δεν το θεωρω λυση το 10λεπτο σου δημιουργει περισσοτερα ψυχολογικα
τι να γυρισει ρε τυπετο ματσάκι γυρίζει?![]()
5 τελικους και 3 κατακτησεις τυπετυπε οι ΠαΠιοφανς ειμαστε μια δεμενη οικογενεια![]()
εχει εκτεθει τυπεΨαχνοντας βρηκα αυτό....τίποτα ουτε χαλκινο ο αλεξ, το περίμενες τυπε μετά από τις δηλώσεις που μας εκανε?
τυπε, μιας και παρακολουθεις καιρο το σαϊτμηδένα προ του τέλους μακάριζε
Η Πάπια έβαλε στο παιχνίδι τους δημοκρατικούς κλώνους της και σε 5 λεπτά πήγε από εδώ
![]()
εδώ
![]()
εχει κλωνους η παπια τυπε?μηδένα προ του τέλους μακάριζε
Η Πάπια έβαλε στο παιχνίδι τους δημοκρατικούς κλώνους της και σε 5 λεπτά πήγε από εδώ
![]()
εδώ
![]()
ετσι ρε τυπε βγαλε στην φορα τα καμωματα του παπιαμηδένα προ του τέλους μακάριζε
![]()
εδώ
![]()
μωρη ξεσκισμενη καρακαλτακα, ο ΠαΠιος ειναι ο μονος που μπορει να συγκριθει μαζι σου στον αριθμο πακοτσιμπουκωματωνΜωρή ξεβρακοκέφαλη παστρικιά, πες μας πόσους πάκηδες πίπωσες με αντάλλαγμα να ψηφίσουν τον πορδόπαπο;![]()
![]()
![]()
ετσι ρε τυπε βγαλε στην φορα τα καμωματα του παπια
οσα δε φτανει η αλεπου,
τα κανει ψηφαλακια...
αμα δεν μπορεις εσυ, μπορουν οι κλωνοι.
σε συμπονω ως αδυναμο, σε σιχαινομαι ως φασιστα.
μεγαλη μπαλα..Μην ξεχνάτε, ότι οι γυναίκες ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΕΞ.
Ειδικά οι μουνάρες, οι οποίες όταν πάνε στη Δελτα της γειτονιάς για γάλα,
βλέπουν 1500 πρόθυμους να τις γαμήσουν , το θεωρούν πολύ εύκολο
και το παραμελούν, οπότε μπορούν να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ.
Οι πιο μέτριες, γαμιούνται για επιβεβαίωση
και από ανταγωνισμό προς τις μουνάρες.
απο τον τροπο που γραφεις για αυτην καταλαβαινεις οτι ξεκινας υπο..οχι απεναντι της,αλλα απεναντι στην παρτη σου κυριως.προβληματίζομαι για το αν πρέπει να βάλω σε δημόσια συζήτηση,
τον προβληματισμό μου για μια γκόμενα , που είχα γνωρίσει
σε σχολική ηλικία (λύκειο)
η οποία για μένα είναι το Holy Grail του μουνιού,
αν τη γαμούσα δηλαδή , θα ήμουν έτοιμος να ... κόψω το γαμήσι
και να δωρίσω τον πούτσο μου ...........
είναι celebrity , μουνάρα , ζάμπλουτη , πανέξυπνη ...
αλλά πλέον είναι και χωρισμένη με παιδιά
και έχει περάσει και περιπέτεια υγείας .......
τότε που την ειχα γνώρισει ,
ήταν για μένα ό,τι ήταν η Νταίζη για το νεαρό Γκάτσμπυ,
ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗ ΝΤΑΙΖΗ ,
δηλαδή θα ήταν σχεδόν ιεροσυλία να της την πέσω ........
το να παρεμβαινεις σε κατι αλλουνου παρα την θεληση του δεν ειναι φασιστικο ε?
γουσταρετε διαπομπευση...οκ!!!
συνεχιστε...
Πόσο φασιστίκο είναι να ονομάζεις φασίστες όσους δεν είναι κομμουνιστές? Απλή ρητορική ερώτηση....