alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Πες μου οτι την εχεις πιστεψει, για να πεσω ξερος.Ζήλεια?
Πες μου οτι την εχεις πιστεψει, για να πεσω ξερος.Ζήλεια?
Πες μου οτι την εχεις πιστεψει, για να πεσω ξερος.
Και η αφελεια επισης.Κακο πράγμα η ζήλεια. Να το κοιτάξεις
Και η αφελεια επισης.
Μην το κοιταξεις. Δεν διορθωνεται.
Για να καταλαβω.Καλυτερα αφελής παρα ζηλιάρης το πρώτο παλεύεται το δεύτερο σε δηλητηριάζει.
Για να καταλαβω.
Ζηλευω και δηλητηριαζομαι απο τη δηλωση της Ερι οτι μαλακιζεται κοιταζοντας την φωτογραφια σου?
Οκ.
Η κοπέλα κανει καλά σχολια για μενα ρε φιλε μέσα σε τοσα ψέμματα που γράφτηκαν εις βάρος μου εδω μέσα και εσυ μπαινεις και την ειρωνεύεσαι ζηλεια και κακια δειχνει αυτο. Εγω θα στα μάθω?
γιατι να μην την πιστεψω? σε μια "δυσκολη" στιγμη αυτη φάνηκε δεν φάνηκες εσύ ο νεοδημοκράτης φίλος μου
Ποια δυσκολη στιγμη ρε? Τι εγινε? Δεν καταλαβαινω.Η κοπέλα κανει καλά σχολια για μενα ρε φιλε μέσα σε τοσα ψέμματα που γράφτηκαν εις βάρος μου εδω μέσα και εσυ μπαινεις και την ειρωνεύεσαι ζηλεια και κακια δειχνει αυτο. Εγω θα στα μάθω?
γιατι να μην την πιστεψω? σε μια "δυσκολη" στιγμη αυτη φάνηκε δεν φάνηκες εσύ ο νεοδημοκράτης φίλος μου
Εσυ γιατι λειπεις απο την ψηφοφορια; Σεβαστηκαν τα χρονια σου;Ότι μαλακίζεται έγραψε η κοπέλα... Όχι ότι αυτοϊκανοποείται...
Ότι μαλακίζεται έγραψε η κοπέλα... Όχι ότι αυτοϊκανοποείται...
Σημερα εμαθα οτι εγω επιδεικνυω ζηλια και...κακια σε βαρος της φιλτατης Ερι.Ότι μαλακίζεται έγραψε η κοπέλα... Όχι ότι αυτοϊκανοποείται...
Σημερα εμαθα οτι εγω επιδεικνυω ζηλια και...κακια σε βαρος της φιλτατης Ερι.
Η οποια καλημερα της ελεγα και απαντουσε "αντε γαμησου".
Μαλλον η αυτοϊκανοποίηση φίλτατε ειναι διαχυτη στον ιστότοπο.
Εσυ γιατι λειπεις απο την ψηφοφορια; Σεβαστηκαν τα χρονια σου;
επειδη ειχε πει οτι δεν γουσταρει να γαμαει κωλο,και επειδη ειπε οτι το πρωκτικο σεξ ειναι για αδερφες..Τριτος περασε ο μαστεράκος?
Γιατι ρε σεις?
επειδη ειχε πει οτι δεν γουσταρει να γαμαει κωλο,και επειδη ειπε οτι το πρωκτικο σεξ ειναι για αδερφες..
Και πολλα αλλα............. ;)επειδη ειχε πει οτι δεν γουσταρει να γαμαει κωλο,και επειδη ειπε οτι το πρωκτικο σεξ ειναι για αδερφες..
Ακομπλεξαριστος.εγω ειμαι πρωτος επειδη εχω πει να πηδατε και καμια γκομενα εκτος απο ιεροδουλες λεει τους εδινα συμβουλες