- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
arxidia :- εσυ?
μπα.. μόνο καμια ψιλοκουβέντα στο μετρό για διευκρινίσεις
arxidia :- εσυ?
Γιατι?Δεν ειναι για καμάκια οι ελληνιδες. Ειναι περιεργες γκομενες.
Γιατι?
μαν τα πραγματα πανε απ το κακο στο χειροτερο,πρεπει να ειμαστε ετοιμοι για ολα τα ενδεχομενα.εχω καποιες καβατζες αλλα ψαχνομαι για ακομα περισσοτερες.με μια γρηγορη ματια στις τιμες των καινουργιων ειδα οτι ψαχνουν για μαλακες,επομενη λυση τα μεταχειρισμενα...Ο μηχανισμός λένε οι ειδικοί , είναι κορυφαίος.
Ταυτόχρονα αποτελεί και παραδοχή ότι ο μηχανισμός αερίων υπερέχει της αδράνειας,
αφού οι εμπνευστές της αδράνειας (benelli) εβγαλαν μηχανισμό που είναι και αερίων !
Εγώ δεν είμαι κυνηγός, πιατάκια πυροβολάω με τα κυνηγετικά μου,
το συγκεκριμένο ξεχωρίζει λόγω μιλιτέρ λουκ, ταχυβολίας και αξιοπιστίας.
Έχει και το αβαντάζ ότι πολλοί που το παίρνουν για 1ο όπλο,
δεν τους κάνει για κυνήγι και το σκοτώνουν πολύ φθηνά!
Από έναν τέτοιο , το χτύπησα μεταχειρισμένο , που ζήτημα να είχε ριξει 200 φυσίγγια,σε τιμή κάτω των 1000€ , σχεδόν μισοτιμης από καινούργιο !!!!
Αν γουστάρεις κυνηγετικά, παίζουν τρελές ευκαιρίες αυτή την εποχή !!!
τοσα πμ και ακομα δεν εμαθες το γιατιΓιατι?
Πού ξερεις τι κανω εγω ρε εκτος ιντερνετ?ti γιατι ρε εσυ κανεις καμακι απο το ιντερνετ τι σχεση εχει αυτο με το απευθειας καμακι?
Πού ξερεις τι κανω εγω ρε εκτος ιντερνετ?
Το πεσιμο το κανεις παντου.
Ειτε εντος ειτε εκτος.
Αυτο δεν καταλαβαινεις. Ευκαιριες υπαρχουν παντου, αρκει να υπαρχει διαθεση.
Ρε τύπε, ασε τις παιδικοτητες.Mην λεμε παλι τα ιδια. Δεν γινεται να παρεις το τηλεφωνο μιας άγνωστης στο δρομο στο έτσι θα πρεπει να ειναι τρελη παρτολα δεν ειναι τοσο ελευθερα ακομα τα πραγματα στην Ελλαδα. Ακομη και σε ενα κλαμπ
Ρε τύπε, ασε τις παιδικοτητες.
Αυτα τα λεγαμε στα 15 μας. Πώς θα γινει να την πεσουμε σε μια αγνωστη.
Αυτα ειναι σαχλαμαρες.
Κύκλο δεν εχεις? Μερη που συχναζεις δεν εχεις?
Εγω ας πουμε παω καθε πρωι και πινω καφε σε συγκεκριμενο μερος και ηδη εχω γνωρισει και χαιρεταω αρκετο κοσμο εκει καθε μερα. Μεταξυ αυτων και κοπελες. Αυτες π.χ. δεν σου κανουν?
οχι ρε μαν τι να του κανουν;με την γκαρσονα θα παντρευτει ο μπολντης μορφωμενο παιδι και εφεδρος αξιωματικος του σωματος ερευνας και πληροφορικης;Ρε τύπε, ασε τις παιδικοτητες.
Αυτα τα λεγαμε στα 15 μας. Πώς θα γινει να την πεσουμε σε μια αγνωστη.
Αυτα ειναι σαχλαμαρες.
Κύκλο δεν εχεις? Μερη που συχναζεις δεν εχεις?
Εγω ας πουμε παω καθε πρωι και πινω καφε σε συγκεκριμενο μερος και ηδη εχω γνωρισει και χαιρεταω αρκετο κοσμο εκει καθε μερα. Μεταξυ αυτων και κοπελες. Αυτες π.χ. δεν σου κανουν?
οχι ρε μαν τι να του κανουν;με την γκαρσονα θα παντρευτει ο μπολντης μορφωμενο παιδι και εφεδρος αξιωματικος του σωματος ερευνας και πληροφορικης;
Επειδη έχω κύκλο για αυτο δεν ενδιαφερομαι να καμακώσω. Απλα το κακο με τον κυκλο ειναι οτι αν γινει μια μαλακια μεταξυ σας παιζει να μαθευτει![]()
Ρε σπόρε, τα έχουμε πει.
Με κύκλους σπάνια γαμάς μουνάρες.
Με το δικό σου κύκλο πιθανότατα , δεν γαμάς πάνω από 5/10 ...
Όχι 5 στις 10 γκόμενες, αλλά γκόμενες που με άριστα το 10
παίρνουν 5 ..........
Για γαμο μιλαμε τοση ωρα?οχι ρε μαν τι να του κανουν;με την γκαρσονα θα παντρευτει ο μπολντης μορφωμενο παιδι και εφεδρος αξιωματικος του σωματος ερευνας και πληροφορικης;
Σε προσλάβανε μεγάλε;Θα δουμε τωρα γιατι βγηκα και χθες και προχθες αστα να πανε.. και δεν θα πληρωθω αυτο τον μήνα :S
enallaktikos ναι ολα καλά. Δοξα το θεο το λύσαμε αυτο.
Ειλικρινα δηλαδη, πιστευεις οτι το κατεχεις τοσο πολυ το ζητημα και προβαινεις σε τοσο μακροσκελεις αναλυσεις?Λακη μην αφηνεις την φαντασια σου να οργιάζει ... μουνάρες οπως τις εννοεις και χορευτριες δεν γαμας ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ αμα δεν εισαι αυτου του κυκλου πχ της νυχτας και των PR και αλλα τέτοια. Ή αμα δεν έχεις λεφτά την σταθερη δουλειά σου κτλπ εγω το τελευταιο το έχω αλλα δεν γουστάρω να μπλέξω με αλητισσες πως να στο πω δεν κανω υτποχωρησεις αμα την δω την άλλη τρελαμένη θα καταλαβει οτι δεν περνάνε αυτα με μενα ... θελω πιο σταθερες καταστασεις και να ξέρει η αλλη τι της γινεται μην νομιζει οτι με την εμφανιση και την τρελα της θα μας καβαλησει. Αυτα εδω ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ καλως ή κακως. Και οποια γουσταρει.
Λακη μην αφηνεις την φαντασια σου να οργιάζει ... μουνάρες οπως τις εννοεις και χορευτριες δεν γαμας ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ αμα δεν εισαι αυτου του κυκλου πχ της νυχτας και των PR και αλλα τέτοια.
ΝομιζειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΡε μαγκίτη, οι μουνάρες δεν είναι ΟΛΕΣ μπαρόβιες.
Υπάρχουν και μουνάρες που μπορεί να είναι σσκούμενες δικηγόροι
(απλά δεν έχουν τατουάζ πάνω από το μουνί και piercing στη γλώσσα).
ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΥΚΛΟΥΣ , ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΟΥΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ.