gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
επαιξε με παθος τυπε.....τον ηθελε πολυ τον τιτλο φετος....ειναι η χρονια του......βλεπω ο αλεξ παει με σπασμενα φρενα.
επαιξε με παθος τυπε.....τον ηθελε πολυ τον τιτλο φετος....ειναι η χρονια του......βλεπω ο αλεξ παει με σπασμενα φρενα.
σε τι?ενοχλει σε κατι η απλη λογικη?κλωνάρι, καρφώνεσαι...
επαιξε με παθος τυπε.....τον ηθελε πολυ τον τιτλο φετος....ειναι η χρονια του......
σε τι?ενοχλει σε κατι η απλη λογικη?
τον κοοουτσαρω εγω απο την αρχη του θεσμου..... ;)δεν μίλησαν οι φασιστόκλωνοι ακόμα....
καλα...αυριο κλαινε...αμφισβητωντας τα "αυτονοητα"...
αυτούς ποιος τους κοουτσάρει?τον κοοουτσαρω εγω απο την αρχη του θεσμου..... ;)
καλα...αυριο κλαινε...
τυπε παραταθηκε ο αγωνας μεχρι τις 12 το μεσημεριεπαιξε με παθος τυπε.....τον ηθελε πολυ τον τιτλο φετος....ειναι η χρονια του......
τυπε παραταθηκε ο αγωνας μεχρι τις 12 το μεσημερι
@@@ παπης,για την ταμπακιερα?ουδεν σχολιον?μην εισαι "ρατσιστης",,γινε "κουλης"...
δημητρακης29 ουμπερ αλλες,,προβοκατορες..λαοπλανοι,τυπε παραταθηκε ο αγωνας μεχρι τις 12 το μεσημερι
@@@ παπης,για την ταμπακιερα?ουδεν σχολιον?
μεχρι τις 12μέχρι τις 12 ή μέχρι να βγει μπροστά ο ΠΠ?
τυπε θα παρεμβω με τον θεσμικο μου ρολο και θα καταγγειλω αδιαφανεις διαδιακασιες και νοθεια στεκα......σιγα μην παιζουμε μπαλα μεχρι να βγει ο ΠΠτυπε παραταθηκε ο αγωνας μεχρι τις 12 το μεσημερι
τυπε ο δημητρακης δεν περασε καν στους 8δημητρακης29 ουμπερ αλλες,,προβοκατορες..λαοπλανοι,
ετσι τυπε..μεχρι τις 12
ή ειμαστε αντικειμενικοι ή δεν ειμαστε
μεχρι τις 12
ή ειμαστε αντικειμενικοι ή δεν ειμαστε
τυπε θα παρεμβω με τον θεσμικο μου ρολο και θα καταγγειλω αδιαφανεις διαδιακασιες και νοθεια στεκα......σιγα μην παιζουμε μπαλα μεχρι να βγει ο ΠΠ
ΤΕΛΟΣ.....ΑΛΕΞ71 νικητης του ημιτελικου και υποψηφιος για τελικο μαλακας στις καρδιες μας για το 2013
τυπε ο σταμ το προτεινε επειδη η ειχε ξεκινησει μεσημερι η συγκεκριμενη ψηφοφοριατυπε θα παρεμβω με τον θεσμικο μου ρολο και θα καταγγειλω αδιαφανεις διαδιακασιες και νοθεια στεκα......σιγα μην παιζουμε μπαλα μεχρι να βγει ο ΠΠ
ΤΕΛΟΣ.....ΑΛΕΞ71 νικητης του ημιτελικου και υποψηφιος για τελικο μαλακας στις καρδιες μας για το 2013