bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.780
- Πόντοι
- 6.030
Τη νεα χρονια λιγο δυσκολο μπολντη μου. Δεν εχω μαθει ακομα να χορευω καλα οπως εσυ που εχεις πολλες και τις ριχνεις χορευοντας. Θα σε φτασω ομως που θα μου παει.
Ενταξει μπολντη, εχω ηδη γραφτει σε σχολη χορου. Οσο για το εσωστρεφης δεν θα το λεγα.Να μαθεις. Οι γκομενες δεν γουσταρουν σφιγμενους και εσωστρεφεις τυπους.
Ο θεσμός είναι σε εξέλιξη και διαμορφώνεται συν τω χρόνω.Με τη ρευστότητα που έχουν τα πράγματα γενικά κανείς δεν μπορεί να μιλήσει ακόμη με σιγουριά.Φέτος μπορεί να δούμε τον Μπόλντεμορτ με τη χρυσή μπάλα αλλα του χρόνου ίσως δούμε τον ΠΠ να μεταλαμβάνει σιδεροδέσμιος μες στην Άγια Σοφιά,υπό το πύρινο βλέμμα του Λάκη.Ο Μπόλτ πάντως είναι τσικό σε σχέση με άλλους αστέρες και σίγουρα όχι για τελικό.Αλλά επιβεβαιώνεται η παροιμία:καλύτερα το μάτι Μπόλτ παρά το όνομαΟ νικητής θα μας εκπροσωπήσει σε μεγαλύτερη διοργάνωση ή θα είναι σαν την Χρυσή Μπάλα που την παίρνεις και τέλος;
e ναι αλλα θελουμε και αλλαγη,καθε χρονο τα ιδια?ο,τι και να λέτε.... πιο μαλάκας από τον πάπια δεν υπάρχει.
είναι ισόβιος πρωταθλητής στην καρδιά μας
...
κατι σαν την ΑΕΚ του Ριβάλντο ένα πράγμα
ο,τι και να λέτε.... πιο μαλάκας από τον πάπια δεν υπάρχει.
είναι ισόβιος πρωταθλητής στην καρδιά μας
...
κατι σαν την ΑΕΚ του Ριβάλντο ένα πράγμα
Αφου καταφερα να σηκωθω απο το τραπεζι, ετρεξα να ασκησω το εκλογικο μου δικαιωμα πριν κανω εναν περιπατο στο δασος με τ΄ανηψια. Δαγκωτο στον Αλεξ.
ανο ΠΠος βρεθει με λιγοτερους απο 200 ψηφους που πηρε στα προημιτελικα, τοτε θα εχουμε να κανουμε με ΤΕΡΑΣΤΙΟ σκανδαλο νοθειας. η bouefa να παρει τα μετρα της
Τύπε, σε λίγο θα μας πεις ότι ψήφισε άλεξ και ο παπατρόλης με τους κλώνους που δεν έχει.