alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Τι εγινε Γιαννη μου? Αποφασισες να ψηφισεις συριζα και σου ξινιζει η ΝΔ τωρα?
Για πες μου την αλλη λυση εσυ. Αυτοδυναμος Μπενι?
Θλιψη.
Εγω παλι βλεπω οσους μιλανε και σκεφτονται λογικα, βλεποντας οτι δεν υπαρχει καμια αλλη λυση, ψηφιζουν ΝΔ.
Ναι, ενω επρεπε να πω οτι οποιος σκεφτεται λογικα, ψηφιζει νεοκομμουνιστες ή φασίστες.Τώρα κατάλαβα.....γιατί πας γαμιώντας για τελικό....... ;)
Μαλακα μπολντεμορτ παλι τρολαρεις;Αυτοδύναμη Χ.Α. , στρατηγική συμμαχία με Πούτιν (μέχρι το Ισραήλ
ζήτησε ένταξη σε Ευρασιατική ένωση), και οι της ΠαΣΟΚ ΝΔ Α.Ε.
ΦΥΛΑΚΗ ΙΣΟΒΙΑ Δι ΕΣΧΑΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑΝ, και αξιωματική αντιπολίτευση
ο Cool Alexi$ ο Τεξανός...χεχεχε
Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σου?αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι πως πειθετε ακομα οτι ειστε το κομμα των νοικοκυραιων
Εγω παλι βλεπω οσους μιλανε και σκεφτονται λογικα, βλεποντας οτι δεν υπαρχει καμια αλλη λυση, ψηφιζουν ΝΔ.
Εσενα βλεπω δεν σε πιανουν ε?Μωρη σαμαροκουράδα αν έχεις θλίψη πες του ΑΔΩΝΗ να σου δώσει μερικά γεννόσημα ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ.
Πώς το επαθες και δεν ειπες παλι "δεν ξερω τι να ψηφισω ρε πουτσικ"?ακόμα μαλάκα ψηφίζουμε;![]()
Ρε δεν γαμιομαστε λεω γω?
Πώς το επαθες και δεν ειπες παλι "δεν ξερω τι να ψηφισω ρε πουτσικ"?
Αλλοι ψηφιζουν αγκαλιτσα με τον Συριζα τα παντα στη βουλη.καλά εκεί στην ΝΔουλα παρτούζα κάνανε με το ΠΑΣΟΚ εδώ και μήνες, εσύ γιατί δεν πήγες;;
περιμένεις να κάνεις αλλαξοκωλιά με τον Mr Alexi$ προσεχώς με τον $YRIZA
Ο κοσμος να κοψει τις μαλακιες και να παψει να ελπιζει σε ημιτρελους και φασιστες, μαυρους ή κοκκινους.Εγώ βλέπω ότι ο κόσμος έχει χάσει την εμπιστοσύνη του σε όλους. Αυτό εγκυμονεί κινδύνους
Ναι, ενω επρεπε να πω οτι οποιος σκεφτεται λογικα, ψηφιζει νεοκομμουνιστες ή φασίστες.
Ρε δεν γαμιομαστε λεω γω?
Ποια ειναι η αλλη λογικη που θα μας οδηγησει αλλου?Δεν έχω όρεξη για Πολιτική ανάλυση κτλ......αλλά η λογική η δική σου (και πολλών άλλων).....μας έφτασε σε αυτό το σημείο.....
![]()