Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
τυπε ο δημητρακης δεν περασε καν στην 8αδα
Ειναι στο καταλληλο σαιτ για αυτο.
τυπε ο δημητρακης δεν περασε καν στην 8αδα
Αμα υπηρχε τετοιος ελεγχος τωρα στα τελικα θα υπηρχαν ππ , λακης33 , πορνομεταναστης και οι λοιποι πραγματικοι μλκες.
ετσι τυπε να ειμαστε αντικειμενικοι![]()
Μπολτυ μη περιμένεις όλα να γίνουν σε μια μέρα...η BOUEFA ανελαβε την διοργάνωση των αγώνων για πρώτη φορά.
τυπε υπονοεις οτι η διοργανωτρια αρχη ειναι διαβρωμενη?Eσυ πριν μου εξασφαλιζες οτι ολα θα κυλησουν σωστα και οτι δεν θα υπάρχει προβλημα τωρα μου τα γυριζεις μαλλον δεν εισαι σιγουρος για τους αγωνες.
φίλε μάλλον αφήνεται να αιωρείται η φήμη , ότι η πάπια έχει κλώνους και ψηφίζει μαζικά τον alexτυπε υπονοεις οτι η διοργανωτρια αρχη ειναι διαβρωμενη?![]()
τυπε υπονοεις οτι η διοργανωτρια αρχη ειναι διαβρωμενη?![]()
τυπε παιζει πολυ συστημα στους ημιτελικουςφίλε μάλλον αφήνεται να αιωρείται η φήμη , ότι η πάπια έχει κλώνους και ψηφίζει μαζικά τον alex
στην απέλπιδα προσπάθεια να μην ξαναξεφτυλιστεί βγαίνοντας πάλι στον τελικό
γιατί μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει , το κύπελλο πάει στον μπόλτη δικαιωματικά
τυπε ο στεκας λεει οτι εχει τον ελεγχο της διοργανωσης ομωςΝαι πιστευω οτι και η διοργανωτρια αρχη (ο σταμ) αλλα και ο τροπος ψηφοφοριας ειναι διαβρωμένα. Εξαρχης το πιστευα αυτο για αυτο σταματησα να το βλεπω σαν χαβαλε και ζητησα τοτε απο τον σταμ να με βγαλει απεξω πραγμα που φυσικα δεν εκανε.
Eσυ πριν μου εξασφαλιζες οτι ολα θα κυλησουν σωστα και οτι δεν θα υπάρχει προβλημα τωρα μου τα γυριζεις μαλλον δεν εισαι σιγουρος για τους αγωνες.
τυπε παιζει πολυ συστημα στους ημιτελικους![]()
φίλε μάλλον αφήνεται να αιωρείται η φήμη , ότι η πάπια έχει κλώνους και ψηφίζει μαζικά τον alex
στην απέλπιδα προσπάθεια να μην ξαναξεφτυλιστεί βγαίνοντας πάλι στον τελικό
γιατί μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει , το κύπελλο πάει στον μπόλτη δικαιωματικά
Τωρα ειναι δυνατον ο ριγκομορτης να μην ειναι τουλαχιστον στα ημιτελικα??? χαχαχα οπου και αν πηγαινε και ελεγε αυτα που λεει εδω μεσα στο προφιλ του θα τον στελνανε στο τρελαδικο![]()
![]()
Οι υπηρεσίες της BOUEFA παρακολουθούν το θέμα και θα λυφθούν τα αναγκαία μετρα που διασφαλίζουν το fair play.
Θα ακυρωθουν ψηφοι που επεσαν στον alex, αυτό είναι σύγουρο!
σίγουρα θα με στέλνανε, οι πιρφλώροι σαν και του λόγου σου
όμως επειδή είστε πολλοί πιρφλώροι στην κοινωνία σας , μην
εξαπατάστε για το αυτονόητο...ότι εξακολουθείτε να είστε ΜΑΛΑΚΕΣ
φιλάκια μπόλτη , καλή επιτυχία στον τελικό αγόρι μου :-* :-* ;)
τυπε ο στεκας λεει οτι εχει τον ελεγχο της διοργανωσης ομως
τυπε προχωραΕχω την τεχνική υποστήριξη τυπε....οργάνωσα την BOUEFA για να εποτεύει τους αγώνες.
Σαφώς υπαρχουν αδυναμίες αλλά είναι η πρώτη χρονια που αναλαμβάνει μια τετοια διοργάνωση...
Δεν ειναι πιρφλωροι απλα μπορουν να καταφερουν πραγματα τα οποια δεν μπορεις εσυ.
τυπε προχωρα
στηριζουμε μια καθαρη και αντικειμενικη οργανωση![]()