memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
εσυ δε βαρεθηκες να κανεις πλατες σε μια τοσο διπροσωπη οχια που φερεται σα προδοτης σε οσους τον θεωρησουν φιλο τους?ρε μεμο δεν βαρεθηκες την ιδια κασέτα ολη μερα ?
εσυ δε βαρεθηκες να κανεις πλατες σε μια τοσο διπροσωπη οχια που φερεται σα προδοτης σε οσους τον θεωρησουν φιλο τους?ρε μεμο δεν βαρεθηκες την ιδια κασέτα ολη μερα ?
εσυ δε βαρεθηκες να κανεις πλατες σε μια τοσο διπροσωπη οχια που φερεται σα προδοτης σε οσους τον θεωρησουν φιλο τους?
ε αι στο διαολο και εσυ![]()
με ψηφισε το ζωο επειδη της την ελεγα στο αλλο θρεντ.![]()
με ψηφισε το ζωο επειδη της την ελεγα στο αλλο θρεντ.![]()
ενώ άμα δεν την έλεγες δεν θα σε ψήφιζε![]()
δεν υπαρχεις μαλακα...Η ζήλια αυτού του ατόμου είναι μία καταστροφική δύναμη που κατατρώει τον ίδιο και ξεσπάει σε όποιον σταθεί δίπλα του, εχθρό ή φίλο. Μερικοί νομίζουν ότι με βρίζει επειδή του ασκώ κριτική. Μα και κολακευτικά να του μιλούσα, πάλι θα με δάγκωνε. Σε όλους τους γύρω του έτσι φέρεται γι' αυτό άλλωστε δεν έχει καθόλου φίλους. Είμαι σίγουρος ότι και στο σπίτι του θα δημιουργεί συνέχεια φασαρίες. Όταν χάνει στο στοίχημα γίνεται μίζερος και κακιασμένος. Όταν κερδίζει θρασύς και υπεροπτικός!
Συνηθισμένη παθολογική προσωπικότητα εθισμένου στο τζόγο.
Αν ήμουν πατέρας του θα τον είχα ξεγράψει για να μην κλαίω για την κατάντια του.
δεν εχω τι να ζηλεψω απο ενα κανονικο καθημερινο σωμα αγαπητε..Δεν είναι ανάγκη να είσαι "φαινόμενο" για να σε ζηλεύει και να σε φθονεί ο Σταμ. Φτάνει να είσαι κανονικός.
ρε μεμο δεν βαρεθηκες την ιδια κασέτα ολη μερα ?
δεν υπαρχεις μαλακα...![]()
![]()
![]()
δεν κουραστηκε το χερι σου?
εαν κατσω και μετρησω, εχεις γραψει στανταρ 5000+ λεξεις μονο για μενα...
τι να πω.. με συγκινεις αγαπητε...
:-*
χαχαχαχαχα!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σου βιαζαν τον παιδικο κωλο οταν ησουν μικρος αγορινα?
ΜΗΠΩΣ λεω ΜΗΠΩΣ ηταν ο πλεζουρας που σου τον γαμησε με εκεινη την θεικη ατακα που του στοιχησε το μπαναρισμα?![]()
εχεις λογκαρει, ηρθε η αχαχουχιαση ;)χαχαχαχαχα!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()