apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
να μαθεις να μην κανεις δηλωσεις τυπεΔηλαδη ή τροπαιούχος μαλακας ή κατουρημενος τύπε :-
το σεμνα και ταπεινα που πηγε?
να μαθεις να μην κανεις δηλωσεις τυπεΔηλαδη ή τροπαιούχος μαλακας ή κατουρημενος τύπε :-
λες να ηταν κλωνος η αντιγονειτορ τυπε?Πάλι την αντιγονέιτορ σκεφτεσαι τύπε?
Οχι, δεν ηταν.λες να ηταν κλωνος η αντιγονειτορ τυπε?![]()
Οχι, δεν ηταν.
Ολους οχι.Γνωριζεις ολους τους κλωνους ?
Εσυ μωρη πορνη των Πατησιων ελεγες οτι δεν πας στους Αλβανους![]()
τι λέει το χωριό?αλήθεια είναι αυτό
*το δεύτερο μισό της πρότασης εννοώ![]()
τι λέει το χωριό?
αύριο πάω ;) θα οδηγήσω μηχανές εκεί![]()
Τρακτερ ?
δεν με καλύπτει το δίπλωμα οδήγησης Β κατηγορίας που έχω στην κατηγορία των αυτοκινήτων, ήτοι επιβατικού αυτοκινήτου έως 9 θέσεις μαζί με την θέση του οδηγού, και φορτηγού αυτοκίνητου έως 3500 kg μικτού βάρους, με δυνατότητα έλξης ελαφρού ρυμουλκούμενου έως 750 kg, υποθέτω ;)
ο επομενος σου στοχος ζωης
Τα δικαιολογητικά
α) Αίτηση
β) Πιστοποιητικό υγείας (παθολόγου) με σφραγισμένη φωτογραφία
γ) Δύο (2) φωτογραφίες
δ) Φωτοτυπία διπλώματος οδήγησης (αν υπάρχει)
ε) Φωτοτυπία Α.Δ.Τ.
ζ) Παράβολο 10 € (δίνεται από την Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης)
Στην τοπική διεύθυνση αγροτικής Ανάπτυξης θα σας ενημερώσουν τόσο για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων όσο και για τις πλησιέστερες σχολές (αν δεν είστε αυτοδίδακτος)
Καλή επιτυχία
σε είχα για πιο κυνικό περίμενα να ποστάρεις δικαιολογητικά για κατάταξη ως ΕΠΟΠ ;)
ΕΠΟΠ ??? ημαρτον
όταν είχα υπηρετήσει το 07΄ τα κωλοφάνταρα ειρωνεύονταν τους ΕΠΟΠ χύμα στα μούτρα κάτι μου λέει ότι αρκετοί από αυτούς θα ήθελαν τώρα να βρίσκονται στην θέση τους και να έχουν ένα εισόδημα ;)
Μηχανές πλεξίματος.
http://[URL unfurl="true"]www.bg.all.biz/img/bg/catalog/19672.jpeg?rrr=1[/img[/URL]]
[/quote]
φανταστικες μηχανες αυτες , αλλα πολυ χνουδι :P
όταν είχα υπηρετήσει το 07΄ τα κωλοφάνταρα ειρωνεύονταν τους ΕΠΟΠ χύμα στα μούτρα κάτι μου λέει ότι αρκετοί από αυτούς θα ήθελαν τώρα να βρίσκονται στην θέση τους και να έχουν ένα εισόδημα ;)
και καποιους ΥΕΑ ;)Και οι ΕΠΟΠ ειρωνεύονταν τους κληρωτούς Υπαξιωματικούς που έφεραν μεγαλύερο βαθμό.![]()
και καποιους ΥΕΑ ;)