apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο κοσμος ειναι κακοςο foufoutos γιατι μπογιατίστηκε;![]()
φουφουτος 2012
ο κοσμος ειναι κακοςο foufoutos γιατι μπογιατίστηκε;![]()
Πότε θα τελειώσει αυτή η ηλίθια ψηφοφορία; Βαρέθηκα!
ο κοσμος ειναι κακος
φουφουτος 2012
ο νωντας ειναι φιλος σου τυπεμελος του μπου, αναγνωστη, τυπε που παρακολουθεις καιρο το σαϊτ.... κοιτα βαθια μεσα στην ψυχη σου και ανακαλυψε τη μια και μοναδικη αληθεια....ενταξου στο ΝΩΝΤΙΣΜΟ....για να καθαρισει ο τοπος![]()
ο νωντας ειναι φιλος σου τυπε![]()
ρε τυπε εχει βαλει τον αραπη για αβαταρ και σκιαζομαστε :Sο νωντας ειναι φιλος σου τυπε![]()
εχει αρεσκεις στους μαυρους και τα πακια,πιστευω εχεις παρατηρησει πως του την λεει η πιεξ75 συνεχεια..ε δεν λεει και ψεματα..ρε τυπε εχει βαλει τον αραπη για αβαταρ και σκιαζομαστε :S
Αυριο 12 το βραδυ....αν βαρεθηκες κανε κατι άλλο....
τυπε δες στο προφιλ μου και πες μου ποιο αβαταρ σου αρεσει ;)ρε τυπε εχει βαλει τον αραπη για αβαταρ και σκιαζομαστε :S
πολυ αξιοπιστη ψηφοφορια φετος![]()
σε λιγο θα βαλετε και χειροκροτηματα κονσερβα για το νικητη![]()
![]()
αλλα τι περιμενες απο κλαρινοχεστες κυαλακιδες πιρφοραγαπουληδες με τραβελοβιλικες εμπειριες...![]()
μελος του μπου, αναγνωστη, τυπε που παρακολουθεις καιρο το σαϊτ.... κοιτα βαθια μεσα στην ψυχη σου και ανακαλυψε τη μια και μοναδικη αληθεια....ενταξου στο ΝΩΝΤΙΣΜΟ....για να καθαρισει ο τοπος![]()
εχει αρεσκεις στους μαυρους και τα πακια,πιστευω εχεις παρατηρησει πως του την λεει η πιεξ75 συνεχεια..ε δεν λεει και ψεματα..
![]()
![]()
βγήκες απ την τρύπα σουεχει αρεσκεις στους μαυρους και τα πακια,πιστευω εχεις παρατηρησει πως του την λεει η πιεξ75 συνεχεια..ε δεν λεει και ψεματα..
![]()
![]()
τυπε δες στο προφιλ μου και πες μου ποιο αβαταρ σου αρεσει ;)
τυπε δες στο προφιλ μου και πες μου ποιο αβαταρ σου αρεσει ;)
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/profile_pictures/99763_1387053274.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τυπε αυτο ειναι πολυ ψαγμενο αβαταρ ;)
νωντοκινδυνος νωντοθανατος ;)
ο σταμ είναι εχθρός σουρε τυπε εχει βαλει τον αραπη για αβαταρ και σκιαζομαστε :S
ο