stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Τελευταία σύνδεση: 13/12/13, 15:03 ;)Προσπαθει να χασει την κουπα, αλλα δεν θα του περασει.
Τελευταία σύνδεση: 13/12/13, 15:03 ;)Προσπαθει να χασει την κουπα, αλλα δεν θα του περασει.
Οπως σου το λεω.καλα ενταξει :S
καμια περιπτωση δεν υπαρχει...Οπως σου το λεω.
Βαριέμαι τους ανθρώπους που βαριούνται εύκολα
LION7, 2008
Το κυπελλο ειναι δικο μου. Ειδικα αν περασει ο Πορνοπαπος τον Λακη.
Μονο με αντιπαλο τον Λακη θα χασω. Για ευνοητους λογους, πολιτικης φυσεως, οπως εχω εξηγησει.
Jack Kerouac 1951 ;)
Τα μεγαλα πνεύματα συναντιούνται
τι βαση εχει ρε τυπε; ότι οι ακροδεξιοι θα αφησουν τον ΠΠ και θα ψηφισουν αλεξ επειδή δεν γουσταρει την χαΑν και εχει βαση η επιχειρηματολογία σου, θα δεις τι ανετα θα χασεις με την παπια....μια χαψιά θα σε κανει με το ραμφος της
ΥΓ. Ασε που αν κερδίσει τον περιμένει έκπληξη, το προφίλ του θα ξεχωρίζει!!!
Το κυπελλο ειναι δικο μου. Ειδικα αν περασει ο Πορνοπαπος τον Λακη.
Μονο με αντιπαλο τον Λακη θα χασω. Για ευνοητους λογους, πολιτικης φυσεως, οπως εχω εξηγησει.
τι βαση εχει ρε τυπε; ότι οι ακροδεξιοι θα αφησουν τον ΠΠ και θα ψηφισουν αλεξ επειδή δεν γουσταρει την χα
με αυτή τη λογικη ο ΠΠ θα φαει από ολους εκτος από τους συριζαιους ;) Ενώ με τον λακη εχει ελπιδεςΣτο σκελος οτι θα φαει μαυρο από τους αριστερούς....οι ΧΑτες μαλλον θα απέχουν από τη ψηφοφορία.
με αυτή τη λογικη ο ΠΠ θα φαει από ολους εκτος από τους συριζαιους ;) Ενώ με τον λακη εχει ελπιδες
* οι χρυσαυγιτες θα απεχουν από την ψηφοφορια με τον ΠΠ;
περα τα προσωπικα του λακη33 δυστηχως στην ανωνυμια του ιντερνετ δεν μετρανε αυτα...Τωρα σε ενα αγώνα ντερμπυ οι προβλέψεις δεν είναι ευκολες. Ο ΠΠ είναι ο πολυνίκης μαλάκας, ξερει να κερδίζει το παιχνίδι και εχει εμπειρία.
Ο Λακης λογω του προσωπικού του δραματος δεν θα μαζεψει ψήφους.
Οι ΧΑτες σε αγώνα ΠΠ - Αλεξ, ίσως να απέχουν....μπορεί να ψηφίσουν και ΠΠ, θα δούμε...
Εγω πανως κρατάω ουδετερότητα ως διοργανωτής, ωστόσο εχω ευχηθεί στον ΠΠ καλή επιτυχία!
Βαριέμαι τους ανθρώπους που βαριούνται εύκολα
LION7, 2008
περα τα προσωπικα του λακη33 δυστηχως στην ανωνυμια του ιντερνετ δεν μετρανε αυτα...
Ειναι ολα εικονικα..θα παρει αρκετες ψηφους πιστευω..
εδω μεσα ειδικα, σωθηκεςΙσως ρε σταμ, αλλά θελω να πιστευω ότι υπάρχει ανθρωπιά ακόμα... :S
ο ΠΠ δεν χανει από τον αλεξ για κανενα λογο εχει δωσει ρεσιτάλ στο σαιτ...Τωρα σε ενα αγώνα ντερμπυ οι προβλέψεις δεν είναι ευκολες. Ο ΠΠ είναι ο πολυνίκης μαλάκας, ξερει να κερδίζει το παιχνίδι και εχει εμπειρία.
Ο Λακης λογω του προσωπικού του δραματος δεν θα μαζεψει ψήφους.
Οι ΧΑτες σε αγώνα ΠΠ - Αλεξ, ίσως να απέχουν....μπορεί να ψηφίσουν και ΠΠ, θα δούμε...
Εγω πανως κρατάω ουδετερότητα ως διοργανωτής, ωστόσο εχω ευχηθεί στον ΠΠ καλή επιτυχία!
και καλα κανει... Για να ξεχαστεί μπαινει κανεις στο νετ όχι για να τον λυπουνταιπερα τα προσωπικα του λακη33 δυστηχως στην ανωνυμια του ιντερνετ δεν μετρανε αυτα...
Ειναι ολα εικονικα..θα παρει αρκετες ψηφους πιστευω..
κυαλακιαεδω μεσα ειδικα, σωθηκες
δεν πειραζει, παπιας θα περασει και με δυσκολιες..
Θα ήμασταν άδικοι αν περιορίζαμε το πολυσχιδές ταλέντο σου ως μαλάκα σε αμοιγώς πολιτικής φύσεως θέματα.
Ναι η εμβέλεια της πολιτικής σου μαλακίας επισκιάζει τα πάντα αλλά πρέπει να πούμε ότι έχεις δώσει δείγματα μεγάλου ταλέντου
και στα κοινωνικά και τα γκομενικά και τα οικονομικά και τα θέματα σοου μπιζ και στο τρόλλιασμα και στις μυθοπλασίες και παντού.
Είσαι καλός σφαιρικά αθλητής που εντάξει είναι γνωστό πως ειδικεύεσαι στα πολιτικά.