Επισκέπτης
ρε τυπε πως τα κατάφερες και το εριξες στις ερωτήσεις ακομα και σε χιουμοριστικο θεμα;αντε, κομπλεξάρα, σε μένα δεν απαντάς...
στους άλλους που έχουν απορίες όμως, γιατί δεν απαντάς?
ρε τυπε πως τα κατάφερες και το εριξες στις ερωτήσεις ακομα και σε χιουμοριστικο θεμα;αντε, κομπλεξάρα, σε μένα δεν απαντάς...
τυπε γιατι εχει σκαλωσει τοσο με την παρτυ σου ο πουπης? κατι ξερεις και δεν το λες
ρε τυπε πως τα κατάφερες και το εριξες στις ερωτήσεις ακομα και σε χιουμοριστικο θεμα;
οι κλωνοι του ΠΠου τι να ψηφιζουν τωρα αραγε?Περιμενεις να βγαλεις ακρη με την παπια? απλως ήθελε να είμαι στους αγωνες με το έτσι θέλω....του εχω απαντησει δεκαδες φορες αλλά η πουτανίτσα λεει τα δικά της...
Το απόλυτο γέλιο τύπε!δεν το ηξερε οτι ο σφε τον γνωριζε φατσικα τυπε
ετσι την πατησε :S
Περιμενεις να βγαλεις ακρη με την παπια? απλως ήθελε να είμαι στους αγωνες με το έτσι θέλω....του εχω απαντησει δεκαδες φορες αλλά η πουτανίτσα λεει τα δικά της...
αντε, κομπλεξάρα, σε μένα δεν απαντάς...
Πορνόπαπε γιατι τετοιο μισος για το ατομο σου απο τον Στεκα
Το να λεει απλά μαλακίες δεν παίζει δηλαδή (επιστήμων άνρθωπας κι'όλας!);Ακριβώς έτσι. Ο Αλεξ έχει πολιτική άποψη που την εκφράζει και την στηρίζει με επιχειρήματα.
Αυτό δεν αρέσει σε πολλούς, που δεν έχουν μάθει στο διάλογο και την ανοχή της αντίθετης άποψης.
εσυ πας πισω δημητρακη,και μιλας για τους αλλουςΡε σεις ποιον αρχιμαλακα ξέχασαμε να βάλουμε στην ψηφοφορία
Ton gaygatsby
ΠΠε, οι κλωνοι σου τι γραμμη εχουν παρει για την ψηφοφορια?Ή μηπως τουςεχεια αφησει να αυτοπροσδιοριζονται?πού απάντησες κομπλεξάρα,
στην απορία του συμφορουμίτη???
ΠΟΥΘΕΝΑ
γιατί είσαι ένα ανάρχιδο κομπλεξικό φασιστοπουτράκι
που κρύβεται πίσω από τους άλλους...
ΠΠε, οι κλωνοι σου τι γραμμη εχουν παρει για την ψηφοφορια?Ή μηπως τουςεχεια αφησει να αυτοπροσδιοριζονται?
εγω νομιζω οτι επειδη εισαι φασιστακι τους εχεις και ψηφιζουν με κομματικη πειθαρχειαεσύ τι νομίζεις μάκη?
εγω νομιζω οτι επειδη εισαι φασιστακι τους εχεις και ψηφιζουν με κομματικη πειθαρχεια
δεν ξερω τζουλια μουποιον, όμως μάκη μου???
δεν ξερω τζουλια μου
δεν εχει κλωνους ο ππΠΠε, οι κλωνοι σου τι γραμμη εχουν παρει για την ψηφοφορια?Ή μηπως τουςεχεια αφησει να αυτοπροσδιοριζονται?
σωσταδεν εχει κλωνους ο ππ
αν δεν κανω λαθος, δεν υπαρχουν και κλωνοι στο σαϊτ ;)δεν εχει κλωνους ο ππ
εκεινο το κλωναρι με το 666 τελικα του ππ ηταν τυπε;αν δεν κανω λαθος, δεν υπαρχουν και κλωνοι στο σαϊτ ;)