kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Ο θεμιστοκλής ήταν πίσω από τα "ξύλινα τείχη"
όταν τελειώσεις φώναξέ με να του γδάρω το κουφάρι
Ο θεμιστοκλής ήταν πίσω από τα "ξύλινα τείχη"
όταν τελειώσεις φώναξέ με να του γδάρω το κουφάρι
Οταν οι υπολοιποι δεν αναγνωριζαν καν την Περσικη απειλη.Ο θεμιστοκλής ήταν πίσω από τα "ξύλινα τείχη"
Ο Νικολαιδης;Ο θεμιστοκλής ήταν πίσω από τα "ξύλινα τείχη"
ρε παπαρα για τη ναυμαχια της σαλαμινας μιλατε τι θερμοπυλες μου λεςΑ μαλιστα διελεξαν οι αθηναιοι ενα τυχαιο μερος να παραταχτουν στην θαλασσα και οι σπαρτιατες επραξαν το ιδιο.
Την διοικηση την ειχαν στην στερια οι σπαρτιατες, πισω απο το οργανωμενο σχεδιο αμυνας σε θαλασσα και στερια ηταν ο Θεμιστοκλης ομως.
Πες στον Μπος να σου μαθει ιστορια. Παραλληλα με την μαχη των θερμοπυλων γινοταν και η ναυμαχια του Αρτεμισιου.ρε παπαρα για τη ναυμαχια της σαλαμινας μιλατε τι θερμοπυλες μου λες
βαλε και τη μαχη του μαραθωνα και των πλαταιων να μπερδευτουμε περισοτερο
Οταν οι υπολοιποι δεν αναγνωριζαν καν την Περσικη απειλη.
Δεν ημουν σιγουρος για αυτο που ειπα αλλα οσο πιο πολυ το ψαχνω τοσο πιο δικιο φαινεται να εχω.
Η απόφαση να εγκαταλειφθούν τα Τέμπη οπωσδήποτε πρέπει να υποστηρίχθηκε από τον Θεμιστοκλή.
Η επόμενη αμυντική τοποθεσία βρισκόταν στις Θερμοπύλες και το Αρτεμίσιο, στα στενά νερά ανάμεσα στην Εύβοια και το άκρο του Παγασητικού Κόλπου. Εδώ αποδείχτηκε πως η στρατηγική του Θεμιστοκλή ήταν σωστή, γιατί στις ναυμαχίες που ακολούθησαν ο ελληνικός στόλος κράτησε τις θέσεις του και προξένησε αρκετές απώλειες στους Πέρσες, ενώ οι δικές του απώλειες ήταν μικρότερες. Ο στόλος υποχώρησε μόνο όταν έπεσαν οι Θερμοπύλες• παρέμεινε αήττητος.
[URL unfurl="true"]http://users.sch.gr/cosmathan/salamis/themistocles.htm[/url]
i rest my case.
Πες στον Μπος να σου μαθει ιστορια. Παραλληλα με την μαχη των θερμοπυλων γινοταν και η ναυμαχια του Αρτεμισιου.
εγω στο διαλειμα μπηκα να σας μορφωσο και θα συνεχισω το σπρωξιμοφίλε έχεις σκεφτεί ποτέ ότι αυτή τη στιγμή που εσύ ψάχνεις με αγωνία πηγές στο βικιπαίδεια για να βγεις από πάνω σε ένα άλλο νικ ενός μπουρδελοσάιτ κάποιος άλλος σ'αυτόν τον πλανήτη γαμάει το υπέρμουνο που έχει για γκόμενα
φίλε έχεις σκεφτεί ποτέ ότι αυτή τη στιγμή που εσύ ψάχνεις με αγωνία πηγές στο βικιπαίδεια για να βγεις από πάνω σε ένα άλλο νικ ενός μπουρδελοσάιτ κάποιος άλλος σ'αυτόν τον πλανήτη γαμάει το υπέρμουνο που έχει για γκόμενα
εγω στο διαλειμα μπηκα να σας μορφωσο και θα συνεχισω το σπρωξιμο
τελικα βρηκατε τον πιο ομορφο στο σαιτΝαι αλλά γι' αυτό το υπέρμουνο υπάρχει ένας μαλάκας που έχει βαρεθεί να το γαμάει
Ναι αλλά γι' αυτό το υπέρμουνο υπάρχει ένας μαλάκας που έχει βαρεθεί να το γαμάει
το ξεκώλιασες το ζωντανό μαν βρες μια γυναίκα
τελικα βρηκατε τον πιο ομορφο στο σαιτ
Η ομορφιά είναι υποκειμενική
όταν ήσουν μικρός σου έλεγαν συνέχεια τ'ακριβά τ'αρώματα στα μικρά τα μπουκαλάκια
εγω στο διαλειμα μπηκα να σας μορφωσο και θα συνεχισω το σπρωξιμο
Και συμπυκνωμένη ομορφιά