stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
αυτο εξαρταται απο το σαιτ.. εγω το χω στο χερι μου αυτο?Φανερη ψηφοφορια , να φαινονται τα νικ που ψηφισαν τον καθενα ... Να σας δω μετα γατακια
αυτο εξαρταται απο το σαιτ.. εγω το χω στο χερι μου αυτο?Φανερη ψηφοφορια , να φαινονται τα νικ που ψηφισαν τον καθενα ... Να σας δω μετα γατακια
Φανερη ψηφοφορια , να φαινονται τα νικ που ψηφισαν τον καθενα ... Να σας δω μετα γατακια
εσυ ρωτησες Σταμαυτο εξαρταται απο το σαιτ.. εγω το χω στο χερι μου αυτο?
Τυπε μην αγχωνεσαι. Με τους τρελους σπαω πλακα δεν καθομαι να κανω κλωνους και μαλακιες. ;)Αλλα εχω προβλημα με το διαβλητο και τις απατες ο ιδιος ο διοργανωτης να λεει μπροστα μας να φτιαξετε κλωνους για να ξαναψηφισετε. Και το λεει σε ατομο που με ψηφισε ηδη μια φορα και με αντιπαθει τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια? ενταξει ο σταμ μπορει να συνεχισει με το παραμυθακι του κανενα προβλημα εγω του τα ειπα παντως.
Φανερη ψηφοφορια , να φαινονται τα νικ που ψηφισαν τον καθενα ... Να σας δω μετα γατακια
αυτο εξαρταται απο το σαιτ.. εγω το χω στο χερι μου αυτο?
αυτο δεν μπορει να γινει πρακτικα τυπεΦανερη ψηφοφορια , να φαινονται τα νικ που ψηφισαν τον καθενα ... Να σας δω μετα γατακια
Το μετρο νομιζω οτι δεν υπαρχει πια τυπε.παλι καλα που θυμησες την λεξη αυτη να παω να κανω καμια μειωση για τους φορους τυπε..
παλι καλα που θυμησες την λεξη αυτη να παω να κανω καμια μειωση για τους φορους τυπε..
Θα σου κανω το κωλαντερο κοκορετσι
Συχώρα έναν άσχετο αλλα το επιχείρημα δεν στέκει.Ειμαι υπερ στο να γινει ψηφοφορια αλλα κατι θα πρεπει να γινει με τους κλωνους δεν θελω ο καθε βλαμμενος να φτιαχνει κλωνους και να ψηφιζει 10 φορες μονο και μονο επειδη με αντιπαθει.
τυπε ετσι αποκλειουμε και τα νικ που παρακολουθουσαν καιρο το σαιτ :Sσυμφωνω. Φανερη και μετα αφαιρουμε τα κλωνάρια ξερεις αυτα που εχουν γραφτει απο το 2005 και ξαφνικα σημερα μπηκαν και ψηφισαν για μιστερ μαλακα
Μολις πεθανεις μπορει ...αλλα φεικ θα ειναι , απλα για τους τυπους
Και πως θα γινει αυτο;Φανερη ψηφοφορια , να φαινονται τα νικ που ψηφισαν τον καθενα ... Να σας δω μετα γατακια
πεστα ρε τυπε γιατι απεκτησα 20 κιλα αρχιδια να ουμε..τυπε ετσι αποκλειουμε και τα νικ που παρακολουθουσαν καιρο το σαιτ :S
μονο με αυτοματη διαγραφη των ψηφων με την ιδια ip θα λυθει το προβλημα
ααα ο βολτερμορτ θα μας πει που ξερει απο αυτα..Και πως θα γινει αυτο;
Συχώρα έναν άσχετο αλλα το επιχείρημα δεν στέκει.
Όσοι ψηφίζουν για μαλάκα ψηφίζουν για κάποιον που ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ , το ότι κάποιοι μπαίνουν στον κόπο να φτιάξουν κλώνους για να ψηφίσουν εσένα και όχι κάποιον άλλον σημαίνει ότι αξίζεις τον τίτλο περισσότερο από τους άλλους.
Δηλαδή νομίζεις πως μόνο όσοι αντιπαθούν εσένα έχουν κλώνους?
Το ότι ψηφίζουν και κλώνοι απλά ανεβάζει τον τελικό αριθμό ψήφων , δεν αλλοιώνει την ψηφοφορία.
αυτα ειναι πολυ high tech κολπα ρε τυπε :Sμόλις πατάς πάνω στο νικ, να σου βγάζει λίστα με τους ψηφοφόρους του!!