alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Η Πυθία...περιττο να σας πω οτι ΔΕΝ θα μεινουν ετσι τα αποτελεσματα...![]()
Η Πυθία...περιττο να σας πω οτι ΔΕΝ θα μεινουν ετσι τα αποτελεσματα...![]()
εγω με ολους κανω παρεα....εκτος απο
εσυ πρεπει να κανεις παρεα με τη τρελοσελενα![]()
εγω με ολους κανω παρεα....εκτος απο![]()
![]()
![]()
Παντως ήδη είσαι στους 8....ρε παπιε πως τα καταφερνεις έτσι?![]()
![]()
![]()
οχι ρε τυπε ολοι χανουμακια ειμαστε,εκτος απο εναν που ειναι γαυρος αλλα νορμαλ..δεν εχεις ουτε εναν φιλο γαβρο?
Νομιζω η επικειμενη αναμετρηση μας αποκτα εξ ορισμου εντονο πολιτικο χρωμα.έχω πολλούς καλούς "φίλους"...
αν δε με ψηφίζατε όλα τα σιχαμερά φασιστοπουστράκια, θ' ανησυχούσα...
ειδικά κάτι τζάμπα μάγκες, σαν και του λόγου σου.
Νομιζω η επικειμενη αναμετρηση μας αποκτα εξ ορισμου εντονο πολιτικο χρωμα.
ε οχι ρε πουστηΝομιζω η επικειμενη αναμετρηση μας αποκτα εξ ορισμου εντονο πολιτικο χρωμα.
εγω παντος δεν σε ψηφισα πολιτικα..Νομιζω η επικειμενη αναμετρηση μας αποκτα εξ ορισμου εντονο πολιτικο χρωμα.
Νομιζω η επικειμενη αναμετρηση μας αποκτα εξ ορισμου εντονο πολιτικο χρωμα.
ε οχι ρε πουστη
ακομα και εδω αναμεσα σε τσιπρα και σαμαρα πρεπει να διαλεξουμε![]()
![]()
![]()
![]()
εχω πολλους καλους "φιλους"...
αν δε με ψηφίζατε όλα τα σιχαμερά φασιστοπουστράκια θ' ανησυχούσα...
ειδικά οι τζάμπα μάγκες σαν και του λόγου σου.
Ατιμα διλληματα...Ακομα κι εδω μαs κυνηγανε....Η Σκυλα και η Χαρυβδηε οχι ρε πουστη
ακομα και εδω αναμεσα σε τσιπρα και σαμαρα πρεπει να διαλεξουμε![]()
![]()
![]()
![]()
μαν νομίζω έπεσε δάκτυλος πορνόπαπου, θυμήσου και στην δική του ψηφοφορία που είχε γίνει η ανατροπή μπήκε λίγο πριν το τέλος και είπε τι έχουμε εδώ, το ίδιο και τώρα, δεν ξέρει να φυλάγεται το άτομο μαρτυράει χωρίς ξύλο![]()
εδω χρειαζεται σχολιο φουφοπυη πλάκα μαν θα είναι να κυβερνήσει πάλι το πασόκ στο τέλος![]()
μαν νομίζω έπεσε δάκτυλος πορνόπαπου, θυμήσου και στην δική του ψηφοφορία που είχε γίνει η ανατροπή μπήκε λίγο πριν το τέλος και είπε τι έχουμε εδώ, το ίδιο και τώρα, δεν ξέρει να φυλάγεται το άτομο μαρτυράει χωρίς ξύλο![]()
Κατα τα φαινομενα ναι.μαζί παίζουμε?![]()
ξεχασες τον παπαζολ με τα χιλια προσωπαγεια σου σερλοκ...
ήρθαν κι ο φέθρυ, κι ο νικαντον, κι ο ξύδης, κι ο μακι, όλοι οι κλώνοι μου...
α ναι κι ο αντισθένης.
το χεις κάψει καημένε...
Να σας δω τωρα καμαρια μου, τι θα ψηφισετε στο ντερμπυ Πορνοπαπος-Αλεξ71....μαν νομίζω έπεσε δάκτυλος πορνόπαπου, θυμήσου και στην δική του ψηφοφορία που είχε γίνει η ανατροπή μπήκε λίγο πριν το τέλος και είπε τι έχουμε εδώ, το ίδιο και τώρα, δεν ξέρει να φυλάγεται το άτομο μαρτυράει χωρίς ξύλο![]()