apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
:Sεπεσε ηρωικα στο θρεντ του ολυμπιακου![]()
![]()
![]()
:Sεπεσε ηρωικα στο θρεντ του ολυμπιακου![]()
![]()
![]()
κριμα,με ποιον θα γελαμε τωρα.. ο σαβιολα εχθεςεπεσε ηρωικα στο θρεντ του ολυμπιακου![]()
![]()
![]()
Ακομα και στο μπου.κομ ερυθρολευκη χουνταεπεσε ηρωικα στο θρεντ του ολυμπιακου![]()
![]()
![]()
Με σενα γελαμε.Εισαι υπερ καθε αντιπαλου που παιζετε,βγαινεις και λες οτι θα χασετε με μεγαλο σκορκριμα,με ποιον θα γελαμε τωρα.. ο σαβιολα εχθες![]()
τυπε το κανει για γουριΜε σενα γελαμε.Εισαι υπερ καθε αντιπαλου που παιζετε,βγαινεις και λες οτι θα χασετε με μεγαλο σκορ
και μετα βγαινεις και πανηγυριζεις.![]()
![]()
![]()
Με σενα γελαμε.Εισαι υπερ καθε αντιπαλου που παιζετε,βγαινεις και λες οτι θα χασετε με μεγαλο σκορ
και μετα βγαινεις και πανηγυριζεις.![]()
![]()
![]()
Να πω.......ότι από εδώ και πέρα........είμαι με τους Νωντότυπους 100%....(θα δίνω αναφορά μόνο στον ίδιο το Νώντα...αν μου εμφανιστεί πάλι στην Φυλής).......![]()
Τι γουρι ρε τρελε.Για γούρι το κάνει ;)
(Δεν ειμαι και σιγουρος βέβαια)
τυπε ο Θεος Νωντας δεν ειναι για χορτασηΝα πω.......ότι από εδώ και πέρα........είμαι με τους Νωντότυπους 100%....(θα δίνω αναφορά μόνο στον ίδιο το Νώντα...αν μου εμφανιστεί πάλι στην Φυλής).......![]()
ο ρεντμαν δεν κανει τετοια τυπεΤι γουρι ρε τρελε.![]()
![]()
το τραβαει και αυτος το μαυρο του,οπως ολοι μας εδω μεσα.![]()
νωντο-μαζωξη....
νωντο-μαζωξη....![]()
τυπε αυτος κανει και λεει για τους αλλους..ολοι ελεγαν οτι θα ερθει αδιαφορη η αντερλεχτ και τελικα καρδιοκτυπησαμε μεχρι το 90,και η μπενφικα νικησε τι παραλογο ειπα δηλαδη; παραλιγο με ενα ταληρο να οικονόμαγα,αλλα χαλαλι!!!!!ο ρεντμαν δεν κανει τετοια τυπε
τι τον περασες για κανα αλητη? :-
Κάτσε να περάσουν οι γιορτές και θα σου πω πολλά....... ;)
Εμένα μου εμφανίζεται πάντα Φυλής & Φωκαίας...........τυπε ο Θεος Νωντας δεν ειναι για χορταση
κανει την εμφανιση του μονο και οποτε αυτος κρινει
Κάτσε να περάσουν οι γιορτές και θα σου πω πολλά....... ;)
Αφου δεν με ακους να κονομησεις.τυπε αυτος κανει και λεει για τους αλλους..ολοι ελεγαν οτι θα ερθει αδιαφορη η αντερλεχτ και τελικα καρδιοκτυπησαμε μεχρι το 90,και η μπενφικα νικησε τι παραλογο ειπα δηλαδη; παραλιγο με ενα ταληρο να οικονόμαγα,αλλα χαλαλι!!!!!
θα υπαρχουν περιεργες ενεργειες εκει τυπεΕμένα μου εμφανίζεται πάντα Φυλής & Φωκαίας...........![]()