redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
μιοδις, κλαρινος, με τραβελοφιλικες εμπειριες....
http://[URL unfurl="true"]www.dailyout.gr/uploaded/images/gossip/alexandros-petridis.jpg[/img[/URL]]
ποιον μου θυμιζει :think:
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ολη μου την περιουσια στην μαντσεστερ, δεν περναει ο γαυρος με καμια ;)μακαρι![]()
![]()
![]()
γελα ρε..γελα οσο θες, γελαω περισσοτερο με το χαλι σας![]()
![]()
![]()
ΘΚΟΤΟΘΤΕ ΤΟΝ ΚΥΑΛΑΚΙΑ,ΘΚΟΤΟΘΤΕ ΤΟΝ ΚΥΑΛΑΚΙΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΑΡΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ![]()
![]()
![]()
![]()
που ειναι ο λαστφορλαιφ ρε?
μπορει να συναντησε κανα νωντοτυπο και να τουσπασε κανα δοντι ;)Γιατί το λες ψευδα?
σε ψαχνειπου ειναι ο λαστφορλαιφ ρε?
θα πεσε σε κομα απο υπερβολικη καταναλωση φαλαφελ![]()
και ετσι, πρεπει,παντα με κυνηγουσε το μωρο μου,κριμα,πρεπει επιτελους καποια στιγμη να του δωσω εστω λιγη σημασια να ακουσω τι θελει να μου πει, να μου εκφρασει τον ερωτα του για μενα..σε ψαχνει![]()
γιατι λιγες οι ελπιδες του; κρυβεσαι;και ετσι, πρεπει,παντα με κυνηγουσε το μωρο μου,κριμα,πρεπει επιτελους καποια στιγμη να του δωσω εστω λιγη σημασια να ακουσω τι θελει να μου πει, να μου εκφρασει τον ερωτα του για μενα..
αλλα ,λιγες η ελπιδες του :-
και να μην κρυφτω,απλα θα τον προσπερασω...γιατι λιγες οι ελπιδες του; κρυβεσαι;
και ετσι, πρεπει,παντα με κυνηγουσε το μωρο μου,κριμα,πρεπει επιτελους καποια στιγμη να του δωσω εστω λιγη σημασια να ακουσω τι θελει να μου πει, να μου εκφρασει τον ερωτα του για μενα..
αλλα ,λιγες η ελπιδες του :-
δεν κρύβομαι μωρή δεν καταζητούμαικαι να μην κρυφτω,απλα θα τον προσπερασω...
μια χιαστη ματια και τιποτα περισσοτερο ;)![]()
σταμουλη σημερα στο στοιχημα καναμε τιποτα;
λες να εχει μεγαλη χασουρα απο το στοιχημα ο σταμουλης;ποσα υπολογιζεις στο περιπου;
στα λεφτα μου τυπε..λες να εχει μεγαλη χασουρα απο το στοιχημα ο σταμουλης;ποσα υπολογιζεις στο περιπου;
εχει χασει ηδη το χαρτζηλικι που του δινει η μαμα του, τωρα παιζει υποθηκευοντας τα λεφτα που θα βγαλει απο τα καλαντα ;)λες να εχει μεγαλη χασουρα απο το στοιχημα ο σταμουλης;ποσα υπολογιζεις στο περιπου;
εχει χασει ηδη το χαρτζηλικι που του δινει η μαμα του, τωρα παιζει υποθηκευοντας τα λεφτα που θα βγαλει απο τα καλαντα ;)