The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.385
- Πόντοι
- 25.467
δε μπορεις να πεις ομως...τον ακουνε αμεσως ;)
ε... έχει πυγμή ο κ. Πούπης. ;)
δε μπορεις να πεις ομως...τον ακουνε αμεσως ;)
ολους μαζι τους γαμαω ...και ευκολακι ;)και μετα κατουρημα ...χρηστιδης ειναι το ονομα...μην το ξεχνας...Το τιμολόγιο να το κόψουμε μαζί με το μιουτάρισμα του κ. Πίπη; Ή τα θέλετε ξεχωριστά;
Eυθεία παρέμβαση?
Ούτε τα προσχηματα πια?
δεν κανει τιποτα μαν.....αρχοντα στειλε μου τι χρωσταω γιατι θελω να ειμαι κυριος με τις υποχρεωσεις μου....
θρυλος μια ζωη![]()
![]()
![]()
αυτο ητανε μονο;;το μονο ευκολο...ψωμοτυρι τα εχω ολα...πιπης λεει και αρχιδια...διακοσους πιπηδες θελω μολις ξυπναω για πρωινο...πιπης λεει αχαχαχαχαχαχαχαχαχδεν κανει τιποτα μαν.....ριξε κανα μπινελικι στους βαζελους και τα μπαοκια και απο μενα απλα
γεια σου κυλοτα...καλο βραδυ...σκουξε λιγο ακομα...εγω την εκανα...πίπες στους μόντ για ασυλία ;)
να σε στειλουμε να κανεις παρεα στον πιπη;πίπες στους μόντ για ασυλία ;)
με αφηνεις να το σκεφτω κανα πενταλεπτο ;;και να σου πω μετα;;να σε στειλουμε να κανεις παρεα στον πιπη;
Μην μιλας ετσι θα σε κανει αναφορα.έτσι,πιπιλά τες,πιπίλα![]()
![]()
![]()
![]()
θα σε κανει αναφορα.
Για τον τυπο δεν ξερω αλλα εσυ εισαι βλακας ρε δικε μου.Και μονο μετα απο τοσα που εχουν συμβει,θα πω το κλασσικο
σε φτυνουν και συ νομιζεις οτι βρεχει
ποιος ειναι ο βλακας ;
για κοιτα πρωι πρωι τον καθρεφτη σου
θα αντικρυσεις την μεγαλη αληθεια
Για τον τυπο δεν ξερω αλλα εσυ εισαι βλακας ρε δικε μου.Και μονο μετα απο τοσα που εχουν συμβει,
συνεχιζεις να υποστηριζεις πασοκ,σε κανει μεγκαβλακα.τον Γκονζιλα της βλακειας.
Το θεωρω τιμη μου οτι με ψηφισες εσυ.Το ομολογώ ψήφισα πολιτικά. Μαύρο στα πουτσόσκυλα της ΝΔ-χούντας. alex71 και foufoutos30, τα γαλάζια μαλακιστήρια.