stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
Με αντεπίθεση διαρκείας τη δεύτερη ημέρα ο αρχιεπίσκοπος της μαλακίας εκτορας λοπεζ θα περάσει.
Σιγα μη περάσει και τον πάπιο
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Με αντεπίθεση διαρκείας τη δεύτερη ημέρα ο αρχιεπίσκοπος της μαλακίας εκτορας λοπεζ θα περάσει.
επιασε την κατοσταρα απτην πρωτη μερα τυπεΣιγα μη περάσει και τον πάπιο![]()
![]()
![]()
Αυτο ειναι που λενε "ειπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα".Με αντεπίθεση διαρκείας τη δεύτερη ημέρα ο αρχιεπίσκοπος της μαλακίας εκτορας λοπεζ θα περάσει.
Μεθαύριο θα ειναι πιο ευκολη η επιλογη σου.τι να ψηφισω ρε πουτσικ;
συναρπαστικός και αυτός ο όμιλος τύπεανατροπη λοπεζ...
η επομενες 4αδες ειναι περισσοτερο διοτη δεν εχουν ακλονητα φαβορι οπως ειχαν η πρωτες 2 τωρα..συναρπαστικός και αυτός ο όμιλος τύπε![]()
ανατροπη λοπεζ...
Η έρι ζήτησε μια μέρα παράταση για να σκεφτεί τι θα ψηφίσει!εχω λαβει πμ διαμαρτυριας απο φιλους οτι στις 12.00 που εληγε ο διαγωνισμος ημουν τριτος. ρε καραγκιοζο παλι νοθεια?![]()
εχω λαβει πμ διαμαρτυριας απο φιλους οτι στις 12.00 που εληγε ο διαγωνισμος ημουν τριτος. ρε καραγκιοζο παλι νοθεια?![]()
Η έρι ζήτησε μια μέρα παράταση για να σκεφτεί τι θα ψηφίσει!![]()
ληχτο ρε νουμερο,κερδισε ο παπιας παμε παρακατωη επομενες 4αδες ειναι περισσοτερο διοτη δεν εχουν ακλονητα φαβορι οπως ειχαν η πρωτες 2 τωρα..
![]()
΄ειμαι σε μεγαλο διλλημα
Η έρι ζήτησε μια μέρα παράταση για να σκεφτεί τι θα ψηφίσει!![]()
΄
Έτσι!Να είσαι σκεπτόμενο κορίτσι και να μην ψηφίζεις επιπόλαια!![]()
μουνοδουλοι τυπε
Εγώ λέω να ζητήσεις ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα...λες να ζητησω βδομαδα;