master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
Aσε τις μαλακιες εδω θα ειμαστε ολοι.Λιγη αυτοπεποιθηση να αποκτησεις.δεν θα υπαρχω του χρονου![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Aσε τις μαλακιες εδω θα ειμαστε ολοι.Λιγη αυτοπεποιθηση να αποκτησεις.δεν θα υπαρχω του χρονου![]()
σπρωξε px να δουμε την δυναμη σουποιον να σπρωξω εχω διλλημα.....
ποιον να σπρωξω εχω διλλημα.....
δεν μπορω ειναι φιλος...δεν μου παει το χερισπρωξε px να δουμε την δυναμη σου![]()
κριμα :'(δεν μπορω ειναι φιλος...δεν μου παει το χερι
τετοιες μαλακιες ελεγε και ο μεγαλεξανδρος οταν πεθανε και διαλυθηκε η αυτοκρατοριατον πιο ικανό ;)
θα καταλαβεις και εσυ ;)Aσε τις μαλακιες εδω θα ειμαστε ολοι.Λιγη αυτοπεποιθηση να αποκτησεις.![]()
μην ψηφιζεις πιεξ μαν, ειναι ο βιαστης του μεμα στο φορουμδεν μπορω ειναι φιλος...δεν μου παει το χερι
καλα μαλακας ειμαι;τον γαμια του μεμου θα τον κανω αγαλμα......οχι να τον ψηφισω κιολαςμην ψηφιζεις πιεξ μαν, ειναι ο βιαστης του μεμα στο φορουμ![]()
Κοψε τις βλακειες.Ρε μαλακα μια μερα επρεπε να βαλεις τις ψηφοφοριες οχι 2.Πεφτουν ολοι τις πρωτες ωρες και δεν εχει μετα ενδιαφερον.θα καταλαβεις και εσυ ;)
οκΚοψε τις βλακειες.Ρε μαλακα μια μερα επρεπε να βαλεις τις ψηφοφοριες οχι 2.Πεφτουν ολοι τις πρωτες ωρες και δεν εχει μετα ενδιαφερον.
στις ραδιουργίες και στην επίδειξη δύναμης δεν χωράνε φιλίες ,μαν
σπρώξε πιεξ, για να σε φοβούνται![]()
φαίνεται πως παίρνει κεφάλι σιγά σιγά!
μέχρι πότε θα κρατήσει αυτός ο όμιλος?
νομιζεις....την δευτερη μερα ψηφιζουν οι διπλοεγγεγραμενοι και τα δεντραΚοψε τις βλακειες.Ρε μαλακα μια μερα επρεπε να βαλεις τις ψηφοφοριες οχι 2.Πεφτουν ολοι τις πρωτες ωρες και δεν εχει μετα ενδιαφερον.
Aσε τις μαλακιες εδω θα ειμαστε ολοι.Λιγη αυτοπεποιθηση να αποκτησεις.![]()
τυπε μην το χαλας ειναι μυστικηψηφισα τον παπια.τον μεγαλυτερο μαλακα και ανθελληνα του σαιτ![]()
καλα τοτε εγω δεν λεωτυπε μην το χαλας ειναι μυστικη