stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
Δεν εχω σκυλο αν και τα αγαπω τα ζωντανα![]()
Λες και ψεματα, εχεις 7 ενα για καθε μερα για να σε
![Fuck2 :fuck2: :fuck2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck2.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
εχω 7 ενα για καθε μερα
Δεν εχω σκυλο αν και τα αγαπω τα ζωντανα![]()
εχω 7 ενα για καθε μερα
Μα εγώ δεν είμαι στους αγώνες!!!
Κρατησέ μου ενα κουτάβι πουά με βούλες![]()
![]()
![]()
![]()
θα σου κρατησω μιας και εισαι πρωτότυπος![]()
τον γαμησες και ψοφησε...Δεν εχω σκυλο αν και τα αγαπω τα ζωντανα![]()
γιατι ρε τυπε τι εχει? :S
σιγουρα...ασχημη δεν θα πει τιποτα..ε τωρα σκεψου να μην σου καθεται γκομενα και να σε ειρωνευεται και η εριναλ στο νετ που μπαινεις να νοιωσεις καποιος. Ασχημη φαση![]()
ναι ρε τυπε..και εγω εχω παθει πλακα..ερι αυτα τα τσιμπουκοχειλα τα δικα σου ειναι;
ερι αυτα τα τσιμπουκοχειλα τα δικα σου ειναι;
100 κιλα ασχημια που περισσεψαν στη μοιρασια ολα πανω της πεσανε, σε πακετο μανταμιτσας τυπε.
Πληροφορίες λένε για τρελό μπάζο, υψος 1,50 με 12+ γοβες, 80+ κιλά χωρίς τον κώλο και την7 σκύλοι!!! :S
Αυτό βγήκε τωρα, εγω ήξερα για εναν μόνο....![]()
Πρεπει να κανεις καλες πιπες...οταν σουφρωνεις τα χειλακια...
Για την "τσιμπημένη" της τριχοφυία, δεν σας έχουν πληροφορησει;
υπαρχει λυση
http://[URL unfurl="true"]www.petmania.gr/images/detailed/1/rolo-afairesis-trixes-skilou-gatas.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τι να κάνει αυτό κ. Φούφη μου;
Αυτή έχει περισσότερες τρίχες στο στήθος της, από όσες εγώ στο κεφάλι μου...
Τι να κάνει αυτό κ. Φούφη μου;
Αυτή έχει περισσότερες τρίχες στο στήθος της, από όσες εγώ στο κεφάλι μου...
εχω το facebook της
οριστε και μια φωτο απο διακοπες της στην ταυλανδη
![]()
Prive Οποιος θελει να του το δωσω
θα θελες να μουνα ο τραμουντανας αλλα δυστυχως για σενα δεν ειμαι μου λειπουν κατι δεκαετιες.Αντε τωρα κωλοτριψου σε κανα λιγουρι μπας και νοιωσεις γκομενα ιντερνετικα κι ασε κανεναν πιο εξυπνο απο σενα να κανει τον ντετεκτιβ. Ναι? Μπραβο ασχημουλα μου, γαβ γαβ.